Saturday , April 27 2024

Mama lui Nesu, multumita: “Mihai progreseaza in fiecare zi”

Pe 10 mai, Mihaita Nesu s-a accidentat grav la gat in timpul unui antrenament. Milioane de romani si olandezi s-au rugat in perioada ce a urmat pentru ca fotbalistul sa mai poata duce o viata normala, daca despre cariera sportiva era greu de vorbit intr-un asemenea moment.

Acum, la aproape trei luni de la momentul in care s-a intamplat drama, jucatorul lui Utrecht se afla intr-o clinica unde in fiecare zi reuseste sa mai parcurga putin din lungul drum de recuperare. Monica Nesu, mama fotbalistului, care a fost alaturi de acesta pana de curand, cand a fost nevoita sa se intoarca in Romania, a vorbit pentru Cancan despre starea actuala a fiului ei: “Mihaita e bine, slava Domnului. Progreseaza in fiecare zi cate putin. Nu va pot da prea multe detalii despre cum anume a evoluat starea lui fizica, pentru ca ne-a pus pe toti din familie sa juram ca nu discutam cu presa, pentru ca o persoana a scris ca a vorbit cu un chirurg care se ocupa de el, iar doctorul respectiv nu are nicio legatura, nici macar nu e chirurg”, a afirmat doamna Nesu.

Aceasta a mentionat ca in clipele grele cei mai apropiati fotbalisti de fiul ei au fost George Ogararu si Dorin Goian: “George a fost sa-l viziteze, iar cu Dorin stiu ca a vorbit la telefon. Mihaita s-a mai interesat la tatal lui (n.r. – Mircea Nesu) ce se mai intampla prin fotbal”, a incheiat Monica Nesu.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …