Saturday , December 2 2023

Mesaj EMOŢIONANT al fetelor lui Gabriel Cotabiţă: Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic şi ambiţios e

cotabita

“Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic și ambițios este și reușește să uimească atât echipa medicală cât și pe noi cu progresele pe care le face. Am depășit o etapă în acest drum”, a scris Aela Cotabiţă, una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă, pe contul ei de Facebook.
“Ne concentrăm acum pe partea de recuperare specifică în astfel de cazuri și suntem încrezătoare atât în voința și forța tatei cât și în expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca. Este un proces firesc însă de durată, în care sunt cu atât mai importante liniștea, discreția și gândurile bune acordate în primul rând tatei. Cuvintele sunt de prisos atunci când vine vorba de recunoștința pe care o simțim față de toti cei care ne susțin. Vă mulțumim”, a continuat fiica lui Gabriel Cotabiţă.
Declaraţiile familiei lui Gabriel Cotabiţă vin în contextul în care medicii de La Spitalul Floreasca au prezentat joi noi date despre starea de sănătate a cântreţului.
Gabriel Cotabiţă se simte mai bine. “Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte.
Este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie. O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului”, se precizează într-un comunicat al Spitalului Floreasca.
 
 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …