Friday , May 17 2024

LPS Suceava a castigat etapa judeteana a Cupei Hagi

N, `n final\, pu[tii preg\ti]i de Aurel Constantin s-au impus, la loviturile de departajare, `n fata celor de la Bucovina {cheia n `n urma `ntrecerii de ieri, echipa celor de la LPS a c=stigat dreptul de a reprezenta jude]ul Suceava la turneul zonal al Cupei Hagi, care va avea loc `n perioada 16-17 aprilie, pe stadionul Areni

Organizatorii fazei zonale a Cupei Hagi – edi]ia 2011 – au intrat `n linie dreapt\ cu preg\tirea turneului ce se va desf\[ura peste dou\ s\pt\m=ni pe stadionul Areni. Astfel, terenul din {cheia a g\zduit, ieri, turneul jude]ean pentru desemnarea reprezentatei jude]ului Suceava `n competi]ia destinat\ cluburilor profesioniste.
La finalul unei lupte purtate `ntre [ase echipe, c=stig de cauz\ a avut echipa celor de la LPS Suceava, pu[tii preg\ti]i de antrenorul Aurel Constantin trec=nd `n final\, la loviturile de departajare, cu scorul de 6-3, de gruparea Bucovina {cheia.

N Rezultatele turneului jude]ean:

Grupa A:
AS “Ca[uba & G\lu[c\” – LPS Suceava 1-1
AS “Ca[uba [i G\lu[c\” – Sporting Suceava 1-4
Sporting Suceava – LPS Suceava 1-3
Grupa B:
Bucovina {cheia – Sport Style Suceava 5-1
Bucovina {cheia – CN “Nicu Gane” F\lticeni 10-0
CN “Nicu Gane” F\lticeni – Sport Style Suceava 2-4
Finala:
LPS Suceava – Bucovina {cheia 2-2 (6-3 d.p.)

Turneul de la {cheia a fost `ns\ doar unul de fa]ad\, `n condi]iile `n care coordonatorului etapei zonale a Cupei Hagi, Ciprian Anton, va `ncerca s\ reuneasc\ cei mai valoro[i fotbali[ti de la cele [ase participante `ntr-o singur\ echipa, care s\ reprezinte jude]ul Suceava la `ntrecerea de peste dou\ s\pt\m=ni.
“Sper\m ca împreun\ cu to]i cei care sunt implica]i în fenomen s\ facem o echip\ reprezentativ\ a jude]ului Suceava. Noi i-am urm\rit pe cei mai talenta]i copii care au jucat la turneul de la {cheia [i vom încerca s\ îi aducem pe to]i împreun\ sub acela[i nume pentru a putea face o figur\ frumoas\ la faza zonal\ de pe Areni”, a precizat Ciprian Anton.
Ajuns\ la cea de-a 12-a edi]ie, Cupa Hagi cuprinde dou\ competi]ii paralele, una destinat\ juniorilor legitima]i la cluburile [colare [i una adresat\ [colilor generale.
Competi]ia pentru cluburi se desf\[oar\ în cadrul a 7 turnee zonale la Cluj-Napoca,- unde c=[tig\toare a fost desemnat\ gruparea Universitatea Cluj – Constan]a (2-3 aprilie), Craiova (9-10 aprilie), Suceava (16-17 aprilie), Sibiu (7-8 mai), Bucure[ti (13-15 mai) [i Arad (21-22 mai). Competi]ia [colilor va avea loc doar în patru ora[e, în acele[i perioade de timp, la Cluj Napoca – unde s-a impus {coala Ioan Agarbiceanu – Constan]a, Suceava [i Bucure[ti.
Turneul final se va desf\[ura între 29 mai [i 1 iunie la Timi[oara, cu participarea a 7 forma]ii din competi]ia cluburilor, câ[tig\toarele turneelor zonale, plus câ[tig\toarea turneului din jude]ul Timi[, al\turi de 6 echipe calificate din competi]ia [colilor.
Anul trecut, cele dou\ competi]ii din cadrul etapei zonale de la Suceava au fost c=[tigate de Ceahl\ul Piatra Neam] [i echipa {colii Nr.12 Suceava. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …