Monday , April 29 2024

Inca un stelist de top ar putea parasi echipa. Vezi pe cine curteaza Fiorentina!

stelisti

Alex Bourceanu, capitanul Stelei, a facut senzatie cu evolutiile sale din UEFA Europa League si a intrat in atentia mai multor cluburi din campionatele Europei.

Desi s-a vorbit insistent, in ultima perioada, despre interesul celor de la Kuban Krasnodar, viitorul lui Alex Bourceanu este intr-un campionat de cinci stele din Vest. Calciomercato.com arunca bomba si sustine ca Bourceanu a batut palma cu reprezentantii Fiorentinei, care sunt asteptati la Bucuresti, pana la sfarsitul saptamanii, pentru a parafa acordul de transfer al stelistului, anunta National.

Se face publica chiar si suma de transfer, 4 milioane de euro, o suma considerata de unii dintre fanii Fiorentinei un pic cam mare, in conditiile in care Bourceanu are deja 29 de ani.

Fiorentina este calificata direct in play-off-ul Europa League, dupa un sezon foarte bun in Serie A, si este cap de serie la tragerea la sorti. Pe langa acest aspect trebuie precizat ca gruparea antrenata de Vincenzo Montella s-a intarit masiv in aceasta vara.

Au fost adusi Cuadrado, Ambrosini, Joaquin, Gustavo Munua, Ilicic si mai ales Mario Gomez, in speranta ca Fiorentina va da lovitura si se va implica activ in lupta pentru titlu.

Totusi, sa nu uitam ca Fiorentina l-a pierdut pe super-star-ul Stevan Jovetic, plecat la Manchester City, pentru 26 milioane de euro.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …