Sunday , April 28 2024

Fundașul sucevean Florin Plămadă își continuă cariera la Chindia Târgoviște

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea dâmbovițeană, alături de care și-a propus să revină în Liga I

Florin Plămadă și-a găsit o nouă echipă după ce a fost mazilit de la Politehnica Iași, cu care promovase la finalul sezonului trecut în prima ligă din postura de căpitan.

Fundașul sucevean în vârstă de 31 de ani își va continua cariera la divizionara secundă Chindia Târgoviște, gruparea cu care a semnat pe un sezon.

“Au fost discuții cu mai multe echipe, dar am ales Chindia, deoarece m-am simțit dorit cu adevărat acolo. Am văzut o schimbare de generații, au venit oameni tineri, dornici de a face lucruri bune. Nu ascund și faptul că a contat prezența domnului Andrei Cordoș, cu care am fost coleg o perioadă la FC Botoșani. Am vorbit cu dumnealui, am discutat și cu noul antrenor Dragoș Militaru și am ales să continui la Chindia. M-au convins cu tinerețea și entuziasmul lor și sunt convins că putem face lucruri frumoase împreună, a declarat Florin Plămadă pentru Liga2.ro.

Stoperul originar din Rădăuți a evoluat în prima ligă pentru Poli Iași și FC Botoșani, iar în eșalonul secund a jucat pentru Rapid CFR Suceava, CS Otopeni, Petrolul Ploiești și Metaloglobus București. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …