Sunday , April 28 2024

Un fotbalist cu origini sucevene a făcut accident în Italia. El a intrat cu mașina într-un camion

​Flavius Daniliuc, fotbalist la Salernitana, cu părinți din județul Suceava, a fost implicat luni, 30 octombrie, într-un accident rutier în Italia, după un antrenament al echipei Salernitana, la care joacă fundaș. Daniliuc a pierdut controlul mașinii pe un drum de coastă și a intrat în partea din spate a unui camion.

Conform publicației locale L’Occhio di Salerno, deși mașina sa a suferit daune serioase, fundașul a scăpat nevătămat.

„Episod de groază în dimineața zilei de 30 octombrie pentru fundașul Flavius ​​Daniliuc, care a fost implicat într-un accident rutier pe drumul de coastă din Salerno. Multe temeri, dar fără consecințe grave pentru fotbalist, care nu a fost rănit în accident. Accident la Salerno în care este implicat fundașul Flavius ​​Daniliuc, după ce a efectuat antrenamentul de dimineață înaintea meciului de mâine cu Sampdoria. Acesta se îndrepta spre Salerno când a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un vehicul mare din fața lui.

Fundașul Granata a fost salvat cu promptitudine, iar starea lui e bună. Polițiștii fac cercetări pentru a reconstitui dinamica accidentului”, au notat jurnaliștii publicației L’Occhio di Salerno.

Parinții fotbalistului sunt din Suceava, dar s-au stabilit cu mulți ani în urmă în Austria, țară în care Flavius s-a născut și a crescut.

El a început fotbalul la Rapid Viena, a evoluat la juniorii cluburilor Real Madrid și Bayern Munchen, iar apoi a fost transferat de Nisa, de unde a fost cumpărat cu 5 milioane de euro de Salernitana.

 

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …