Friday , April 26 2024

Simona Halep si-a uitat un ceas de 80.000 de euro intr-un restaurant din Bucuresti

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a fost aproape de a suferi o pagubă de 80.000 euro. Jucătoarea de tenis și-a uitat ceasul într-un restaurant, însă a reușit în cele din urmă să îl recupereze.

Simona Halep, Hublot, Obiectiv, ceas
Simona Halep are un parteneriat cu Hublot

Jucătoarea de tenis are un parteneriat încă din 2016 cu producătorul de ceasuri Hublot, din partea căruia a primit în ultimul timp mai multe cadouri. De curând, Simona a fost aproape să piardă un astfel de ceas, în valoare de 80.000 de euro.

Potrivit Cancan, Simona a luat masa zilele trecute la unul dintre cele mai selecte restaurante din București, alături de Toni Iuruc, iubitul său. În timpul mesei, Simona și-a dat ceasul jos de la mână, iar ulterior a uitat de el.

După ce a părăsit localul și a realizat că îi lipsește ceasul, Simona a apelat la restaurant, iar angajații au reușit să găsească ceasul dat dispărut. Jucătoarea de tenis a reușit astfel să reintre în posesia valorosului obiect și le-a mulțumit membrilor staff-ului: „Vă mulțumesc, este personalizat, țin mult la el”, ar fi spus aceasta, conform sursei citate.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …