Monday , April 29 2024

Gabriel Armanu considera ca “detaliile vor face diferenta” in meciul dintre Universitatea si Stiinta

N “nu trebuie sa oferim echipei din Suceava [ansa de a avea posesia [i de a ne alerga foarte mult pe contraatac [i pe faza a II-a”, a spus antrenorul celor de la {tiin]a Bac\u n `n avanpremiera derbyului de m=ine, sala LPS va g\zdui ast\zi cu `ncepere de la orele 11.00, duelul dintre echipele secunde ale celor dou\ cluburi

Tehnicianul forma]iei {tiinta Bac\u, Gabriel Armanu, a declarat c\ “detaliile vor face diferen]a” `n derbyul de m=ine cu Universitatea Suceava, programat `n sala LPS, cu `ncepere de la orele 19.00. Pentru a-[i ajudeca victoria, antrenorul b\c\uan consider\ c\ oaspe]ii trebuie s\ neutralizeze principalele arme ale trupei antrenate de Leonard Bibirig, [i anume posesia balonului, jocul pe faza a doua [i contratacul.

“~n condi]iile `n care ne cunoa[tem foarte bine unii pe al]ii, detaliile vor face diferen]a `n acest meci. Le cer baie]ilor s\ avem procentaje de finalizare de peste 80% pentru a nu da echipei din Suceava [ansa de a avea posesia [i de a ne alerga foarte mult pe contraatac [i pe faza a II-a, lucru pe care ne dorim [i noi s\-l facem de altfel. Trebuie s\ punem presiune pe adversar `n permanen]\ [i s\ fim concentra]i la maximum pe toata durata partidei“, a declarat Gabriel Armanu, citat de cotidianul b\c\un “De[teptarea”.

Meciul dintre Universitatea Suceava [i {tiin]a Bac\u va fi precedat de duelul dintre echipele secunde ale celor dou\ cluburi, CSU II [i {]iin]a II urm=nd s\ se `nt=lneasca ast\zi, cu `ncepere de la orele 11.00, `n sala LPS, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a III-a din cadrul Diviziei A. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …