Sunday , May 19 2024

Foresta revine pe Areni pentru meciul cu nou-promovata Viitorul Darabani

Etapa a IV-a a Ligii a III-a mai programează sâmbătă, de la ora 17.00, partidele Bucovina Rădăuți – Dante și Ceahlăul – Şomuz Fălticeni

Foresta revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu Viitorul Darabani, programat sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul “Areni”.

“Galben-verzii” au câștigat toate cele cinci meciuri oficiale disputate de la revenirea lui Dorin Goian pe banca tehnică, sunt în fotoliul de lider în clasament și au toate șansele să se mențină acolo în condițiile în care înfruntă o nou-promovată care a pierdut la cel puțin trei goluri în primele runde de campionat.

Singura formație fără gol primit până acum, Bucovina Rădăuți caută a treia victorie consecutivă pe teren propriu, într-un meci în care va primi vizita grupării Dante Botoșani.

Tot sâmbătă, de la aceiași oră 17.00, Şomuz Fălticeni are o misiune dificilă în fieful principalei candidate la promovare, Ceahlăul Piatra Neamț.

Programul etapei a IV-a:

Ştiința Miroslava – CSM Bacău

Ceahlăul Piatra Neamț – Şomuz Fălticeni

Foresta Suceava – Viitorul Darabani

Bucovina Rădăuți – Dante Botoșani

Rapid Brodoc – FK Miercurea Ciuc II

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out.

“Galben-verzii” își află vineri adversarul din play-off-ul Cupei României

În altă ordine de idei, Foresta își va afla vineri, printr-o tragere la sorți ce va avea loc la ora 12.00, adversarul din play-off-ul Cupei României.

Astfel, printre echipele care ar putea veni pe stadionul Areni la sfârșitul acestei luni se numără Rapid București, FCU Craiova, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt sau “U” Cluj.   (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

VIDEO. Box: Ucraineanul Oleksandr Usik l-a învins Tyson Fury și a unificat centurile la categoria grea

Oleksandr Usik l-a învins la puncte pe britanicul Tyson Fury, într-un meci care a avut …