Saturday , June 22 2024

„O comună pusă la patru ace”. Gheorghe Flutur, alături de Nicolae Perju la lansarea candidaturii pentru Primăria Rădășeni

Neculai Perju și-a lansat candidatura la funcția de primar pentru un nou mandat la Rădășeni, din partea PNL, duminică, 19 mai, în prezența președintelui filialei județene Suceava, Gheorghe Flutur.

Au fost prezenți atât miniștrii liberali Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu, cât și candidatul liberal la Primăria Fălticeni, Codrin Benţa, directorul Colegiului „Nicu Gane”, în compania a peste 300 de locuitori ai comunei, la Căminul Cultural din Rădășeni.

Nicolae Perju si-a anunțat realizările și programul pentru un nou nou mandat, fiind vorba de 13 km de apă și canal finalizate, urmând alți 7 km de rețea apă-canal în perioada imediat următoare, drumuri asfaltate în toată comuna, proiectul de gaz metan care începe zilele viitoare și are o valoare de 9 milioane de euro pentru Rădășeni.

„Școli și grădinițe modernizate și dotate, dispensar medical, cămin cultural, o comună, așa cum se spune în popor, pusă la patru ace. Inclusiv drumurile județene care traversează Rădășeniul sunt impecabile, iar pentru următorul mandat Nicolae Perju are proiecte ambițioase de aducere a tinerilor acasă, de parteneriate cu Fălticeni și de intrarea în circuitul turistic a acestei frumoase localități din vatra Fălticeni, adevărată locomotivă liberală a zonei. Nicolae Perju este un model de administrație liberală pentru toată zona Fălticeni, pentru toți din județul Suceava și un exemplu de bune practici”, a prezentat liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur realizările și proiectele primarului Nicolae Perju.

COMANDAT DE PNL FILIALA SUCEAVA COD AEP 21240015

Vezi si

Șase persoane implicate într-un accident pe strada Gheorghe Doja din Suceava (FOTO)

Sâmbătă seara, în jurul orei 18.00, un accident rutier în care au fost implicate două …