Friday , June 21 2024

Lucian Harșovschi: Noi creșe și grădinițe, spații de joacă, infrastructură sportivă și o nouă bază sportivă, proiecte realizabile, de care se vor bucura toți copiii noștri

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei, a declarat, din nou, că va continua politica liberală de investiții de care să beneficieze tânăra generație.

Părinții mei mi-au oferit cei șapte ani de acasă și m-au învățat ca atunci când îmi dau cuvântul, să fac tot posibilul să îl respect. Acest lucru vreau să îl insuflu și celor trei copii ai mei.

Sunt tatăl a trei copii minunați și îmi doresc tot ce este mai bun pentru ei, la fel cum, cu siguranță, își doresc și toți părinții din municipiul Suceava pentru copiii lor”, a spus Lucian Harșovschi.

Acesta a arătat că programul său cuprinde realizarea a două noi creșe în cartierele Tinereții și Europa, precum și a trei grădinițe în cartierele Obcini, Ițcani și Centru, ”pentru că educația copiilor noștri este o prioritate pentru noi și așa a fost dintotdeauna”.

”Am investit în educație și implicit în viitorul copiilor noștri, iar acum se află în perioada de implementare un proiect pentru toate unitățile de învățământ din municipiu”, a mai spus Lucian Harșovschi.

El a mai declarat că are în vedere infrastructura sportivă pentru copii și tineri și o nouă bază sportivă, pe de o parte „pentru a pune bazele unor viitori campioni”, iar pe de altă parte pentru a oferi tuturor copiilor posibilitatea de a face sport.

”Ne dorim ca micuții noștri să facă sport, să facă mișcare și să nu mai stea în fața gadgeturilor, motiv pentru care am avut deja discuții cu reprezentanții mai multor cluburi sportive de juniori pentru a vedea de ce au nevoie și cum îi putem ajuta pe micii sportivi. Vom investi în terenurile de sport ale unităților de învățământ, astfel încât toți copiii și tinerii din Suceava să poată practica sportul pe care și-l doresc”, a transmis candidatul PNL pentru Primăria Sucevei.

De asemenea, el a mai arătat necesitatea înființării unor noi spații de joacă, pentru că știe, în calitate de părinte, că „cei mici, pe lângă joaca în aer liber, au nevoie de socializare și de interacțiunea cu alți copii”.

„Sunt proiecte realizabile, de care se vor bucura toți copiii noștri. Pe 9 iunie alegem să investim în educație, în viitor, în viitorul copiilor noștri! Pe 9 iunie Alegem Viitorul!, a încheiat Lucian Harșovschi.

 

Comandat de PNL,  filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Peste 77% dintre elevii Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți au primit distincții la finalul anului școlar

La nivelul liceului, 44 de elevi (aproape 5%) au încheiat anul școlar cu media 10. …

One comment

  1. Buna ziua,
    Daca reusiti sa valorificati suprafetele de teren din proximitatea viitoarei sali de spot aflata in constructie la intrare in municipiul Suceava in sensul de a infiinta spatii de joaca, terenuri de sport, piste dedictate ciclistilor, parcuri de agrement cu toate dotarile aferente – dupa modelul practicat si implementat in Portugalia, Spania sau in tarile cu minima educatie civica in prezervarea resurselor naturale precum cele din nordul Europei, atunci dumneavoastra candidatul Harsovschi aveti garantat mandatul de reprezentant de frunte al acestui municipiu.