Tuesday , April 30 2024

Foresta a ratat iar promovarea în Liga a II-a

Echipa suceveană a pierdut miercuri, la Piatra Neamț, în fața Ceahlăului, cu scorul de 0-2. “Galben-verzii” au irosit un penalty pe finalul primei reprize.

Foresta a ratat pentru al cincilea sezon consecutiv promovarea în Liga a II-a, după ce pierdut miercuri, la Piatra Neamț, în fața gazdelor de la Ceahlăul, cu scorul de 0-2, în manșa secundă a finalei barajului.

Gruparea nemțeană a deschis scorul la prima fază când a reușit să destabilizeze apărarea oaspeților, în minutul 29, prin Anton, care a înscris cu un șut din șase metri, sub bara transversală.

“Galben-verzi” puteau restabili egalitatea până la pauză, dar Nechita a irosit un penalty în ultimul minut al primei reprize, execuția mijlocașului sucevean fiind ghicită de portarul Krell.

Echipa antrenată de Dorin Goian a forțat golul egalizator în repriza secundă, dar Filip a șutat pe lângă țintă, iar mai apoi Martin a fost deposedat de minge în fața porții.

Ceahlăul a mai marcat o dată la ultima fază, dintr-un penalty obținut de Mubarak și transformat de Forizs, iar formația nemțeană s-a calificat la matineu, cu scorul general de 2-0.

Ceahlăul: Krell – Moroșanu, Forizs, Vișinar, Lăcustă – Akwasi, Petra – Anton, Neicuțescu, Petre – Ciobanu. Antrenor: Cristian Pustai. Au mai intrat: Pîntea, Copoț-Barb, Mubarak și Nemțanu.

Foresta: Niga – Grosu, Cimbru, Cană, Nițu – Samson, M. Ilie – Netbai, Nechita, Codău – Muntean. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Filip, Căinari, Martin, Hagiu și Botezatu.

La meciul de sub Pietricica au asistat aproape 10.000 de spectator, printre care și 500 de fani suceveni.

Pe lângă Ceahlăul, în urma barajelor au mai promovat în Liga a II-a formațiile CS Tunari, CSM Alexandria, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Fotograful Sportiv)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …

One comment

  1. Poate la anul…
    In perioada in care infloreste recolta la Dabuleni.
    Sau la alt.sport.