Saturday , April 27 2024

Foresta și Bucovina Rădăuți au obținut patru puncte în meciurile disputate vineri la Bacău

Foresta și Bucovina Rădăuți s-au întors cu patru puncte din cele două deplasări pe care le-au efectuat vineri, la Bacău, în deschiderea etapei a VII-a a Ligii a III-a.

Neînvinsă de la startul actualului sezon, Foresta a remizat pe terenul din Ruși-Ciutea, în fața gazdelor de la FC Bacău, scor 1-1. “Galben-verzii” au condus la pauză prin golul lui M. Ilie (’30), dar au scăpat victoria pe final, când s-au văzut egalați de reușita lui Albu (’86).
Foresta: Niga – Cimbru, Moescu, Corniciuc, Brașoveanu, Mihalciuc, Samson, Nițu, M. Ilie, Cozma, Chika. Antrenor: Florin Croitoru.

Într-un alt meci, Bucovina Rădăuți a urcat pentru moment pe podiumul clasamentului, după ce a câștigat în fieful celor de la Aerostar, cu scorul de 1-0, printr-un gol înscris de Netbai (’19).
Bucovina: Butnariu – Alecsandru, Răuțu, Zango, E. Ciobanu, Bejenar, Serediuc, Netbai, Căinari, Hopulele, R. Ciobanu. Antrenor: Ovidiu Murariu.

Sâmbătă, de la ora 15.00, sunt programate celelalte două jocuri ale rundei: Șomuz Fălticeni – Rapid Brodoc și Știința Miroslava – CSM Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …