Saturday , April 27 2024

Foresta și-a amânat reunirea lotului din cauza situației incerte de la club

Cu salarii restante pe ultimele două luni și jumătate, o parte dintre jucători au cerut conducerii de pe Areni permisiunea de a se antrena cu alte echipe

Programată inițial pentru data de 15 ianuarie, reunirea Forestei a fost amânată pe termen necunoscut din cauza situației incerte de la club.

Cu restanțe salariale pe ultimele două luni și jumătate, o parte dintre jucători au solicitat conducerii de pe Areni permisiunea de a se antrena cu alte echipe.

Deocamdată, este doar cazul mijlocașilor Marin Ilie,și Adrian Corniciuc, care au început pregătirile de iarnă alături de CS Tunari (locul 17 – Liga a II-a) respectiv Metalul Buzău (Locul 1 – Seria a II-a a Ligii a III-a).

Planurile “galben-verzilor” pentru 2024 au fost date peste cap, după ce, la finalul anului trecut, au primit doar 500.000 de lei din cea de-a doua tranșă de 1.650.000 de lei alocată de Primărie.

Calificată în play-off-ul barajului de promovare cu trei etape rămase din sezonul regulat al Ligii a III-a, Foresta ar trebui să reia campionatul pe data de 9 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la FC Bacău. Ar trebui. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …