Friday , April 26 2024

FedCup: Simona Halep isi ia revansa cu Johanna Konta si aduce un punct mare Romaniei

halep

Simona Halep a reusit o mare victorie in fata Johannei Konta din Marea Britanie, in partida cu numarul 3 din cadrul jocului Romania – Marea Britanie, care face parte din barajul de mentinere in Grupa Mondiala II a Fed Cup.

Scorul a fost 6-1, 6-3, iar maniera in care a castigat Simona Halep prima intalnire directa in fata lui Konta din cariera (pana acum, scorul era 2-0 pentru britanica) a fost una electrizanta.

Setul intai a fost castigat intr-o maniera entuziasmanta de Simona, care si-a dominat adversara in majoritatea punctelor. A fost 6-1 pentru Halep, care anunta deja o binemeritata revansa dupa infrangerea de la Miami, un prim set care s-a terminat in doar 27 de minute, lasand-o fara replica practic pe Konta.

Britanica insa si-a revenit in mansa secunda si si-a ridicat mult nivelul, sportiva de pe 7 mondial WTA incepand sa ii puna Simonei din ce in ce mai multe probleme.

Aceasta a facut si un break pentru 2-1, conducand apoi si cu 3-1 in aceasta mansa, pe care parea ca incepe sa o controleze.

Totusi, Halep a realizat inca o revenire in stilul sau personal, castigand 5 game-uri la rand si consfintind victoria cu un 6-1, 6-3 de senzatie.

Partida a durat o ora si 12 minute, acest joc fiind fara discutie unul dintre cele mai bune realizate de sportiva nascuta chiar la Constanta, in acest sezon 2017.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …