Friday , April 26 2024

DINAMO TBILISI – STEAUA 0-2. Ce adversari poate avea Steaua în play-off

steaua

Steaua s-a impus cu 2-0 în meciul cu Dinamo Tbilisi, astfel că returul se anunţă o formalitate. Urmează play-off-ul pentru Liga Campionilor, unde Steaua are parte de advresari accesibili.

Steaua pare a avea o misiune uşoară în play-off-ul Ligii Campionilor, în situaşia fericită în care “roş-albaştrii” vor trece de Dinamo Tbilisi.

Viktoria Plzen, campioana Cehiei, a urcat în urna capilor de serie, alături de Steaua, astfel că nu va mai putea fi adversara trupei lui Reghecampf în play-off. Acest lucru a fost posibil deoarece BATE Borisov a ratat calificarea în turul 3, fiind eliminată de Şahtior Karagandy, din Kazahstan. Practc, Steaua a scăpat dintr-un foc de doi posibili adversari foarte periculoşi, Viktoria Plzen şi BATE Borisov.

Steaua a mai scăpat, în plus, şi de azerii de la Neftci Baku, care au fost eliminaţi de albanezii de la Skenderbeu.

Steaua le are ca posibile adversare în play-off-ul Ligii Campionilor, dacă va trece de Dinamo Tbilisi, pe Skenderbeu, Şahtior Karagandy, Partizan Belgrad, Dinamo Zagreb, Austria Viena ori Legia Varşovia.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzină Dinamo Tbilisi, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …