Friday , April 26 2024

Dezvăluirile lui CTP. Ce i-a răspuns Simona la SMS-ul trimis anul trecut după ce a pierdut finala RG

Comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu refuză să facă predicții despre finala pe care Simona Halep o joacă, sâmbătă, pentru a treia oară la Roland Garros, de data aceasta împotriva jucătoarei americane Sloane Stephens. „Este o pasăre a paradisului, acum, Simona, pe care nu vreau să o sperii sub nicio formă”, a spus CTP la Digi24.

 

CTP

Jurnalistul a dezvăluit cât de mult a suferit Simona Halep anul trecut, după ce a pierdut, pentru a doua oară, finala de la French Open în favoarea letonei Jelena Ostapenko.

„Simona să știți că a suferit groaznic după finala de anul trecut, nimeni nu știe, poate doar apropiații săi să știe cât a suferit. Îmi amintesc că i-am dat un mesaj și i-am spus: O să-ți treacă în trei zile durerea asta. Și după vreo trei săptămâni mi-a răspuns: N-a trecut. Deloc”, a povestit CTP la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a fost entuziasmat de victoria de joi, din semifinalele de la Roland Garros, a Simonei Halep. „Aveam emoții și la reluare. Nu-mi venea să cred că a luat al doilea set nici la reluare”, a mărturisit jurnalistul explicând de ce a fost auzit strigând pe hol, la Digi24, în timp ce privea la reluarea meciului.

În opinia lui CTP, Simona Halep este noua legendă a tenisului mondial. Până acum, a fost o mare jucătoare, dar acum e demnă de Hall of Fame al tenisului. Diferența e că legendele nu se uită. Și peste ani lumea vorbește despre ele. Există jucătoare și chiar câștigătoare și câștigtori de Roland Garros despre care nu mai știe nimeni nimic în momentul ăsta. Simona poate spune că are în acest moment în lume tenisul marca „Simona Halep”, pe care l-a demonstrat joi, în semifinala jucată împotriva Garbinei Muguruza, în care a avut cel mai înalt nivel de exprimare, a spus CTP.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …