Saturday , June 15 2024

CSU Suceava a transferat un internațional iranian care a jucat pe trei continente

In vârstă de 28 de ani, Amin Yousefinezhad evoluează pe postul de inter stânga și a fost adus de la CSM Vaslui

CSU Suceava a anunțat transferul internaționalul iranian Amin Yousefinezhad, un inter stânga în vârstă de 28 de ani care în ultimul sezon și jumătate a Ligii Naționale a fost jucător de bază al formației CSM Vaslui.

“Sunt încântat de noua mea provocare, la CSU Suceava. Mi-au plăcut discuțiile pe care le-am avut cu antrenorul și cu ceilalți membri din stafful tehnic. Împreună ne dorim să realizăm cât mai multe lucruri frumoase pentru echipă, fani și pentru oraș. Voi încerca să mă familiarizez cât mai repede cu noii colegi de echipă”, a precizat handbalistul iranian.

Dublu campion național al țării sale și al Asiei, puternicul inter iranian, care măsoară 1,96 metri, a jucat pe trei continente, în Europa pentru Metalurg Skopje (Macedonia) și Kriens Luzern (Elveția), în Africa pentru Esperance Sportive de Tunis, iar în țara natală pentru Niro Zamini, Naftogaz Gachsaran și Shahrdari Tabriz.

secretarasite

În România a mai fost legitimat la Dunărea Călărasi, HC Buzău și CSM Vaslui.

Acesta este al doilea transfer efectuat de CSU Suceava în perspectiva viitorului sezon, după cel al portarului George Şelaru (37 ani).

“Sunt foarte fericit să mă întorc la Suceava, în <<familia>> din care am simțit tot timpul că fac parte. Abia aștept să ne revedem la sală!”, a fost mesajul transmis de Şelaru, care în ultimii patru ani a apărat poarta Potaissei Turda.

În schimb, gruparea suceveană se va despărți în această pauză competițională de portarul Mihai Merlă și de interii Bogdan Mănescu, Pavel Loic și Alex Dascălu, ultimul urmând să semneze cel mai probabil cu CSM București. (D.C.)

 

Vezi si

EURO 2024: Victorie clară a Germaniei în meciul de deschidere, 5-1 cu Scoţia

Echipa Germaniei a învins formaţia Scoţiei cu scorul de 5-1 (3-0), vineri seara, pe Football …

error: