Friday , May 17 2024

CSU Suceava joacă astăzi pentru un loc în final-four-ul Cupei României

Handbaliștii suceveni înfruntă, de la ora 17.30, în deplasare, formația Universitatea Craiova, într-un meci din cadrul sferturilor de finală ale competiției

CSU Suceava evoluează astăzi, de la ora 17.30, pe terenul divizionarei secunde Universitatea Craiova, într-un meci în care miza este calificarea în final-four-ul Cupei României la handbal masculin.

“Suntem favoriți să trecem în faza următoare a competiției, dar asta nu înseamnă că meciul de la Craiova este câștigat dinainte. Trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate”, a declarat antrenorul secund al echipei sucevene, Bogdan Şoldănescu.

“Suceava este un adversar ca oricare altul din prima ligă. Clar va fi greu, dar mă bucur pentru fiecare jucător în parte că va avea șansa să evolueze în fața unui adversar important, cu care săși măsoare forțele. Jocul se va disputa în Polivalentă, e un motiv de bucurie și sperăm să ieșim din competiție cu capul sus”, au declarat, la rândul lor, oficialii clubului din Bănie.

CSU Suceava a ajuns până în sferturile Cupei României, după ce a eliminat până acum Universitatea Cluj (40-34) și CSM Focșani (29-27), în timp ce gruparea craioveană a trecut pe parcurs de formațiile CSU Galați (35-29), CSU Pitești (38-33) și CSU Târgu Jiu (38-35).

CSM Constanța – Dinamo București, Minaur Baia Mare – HC Buzău șI Potaissa Turda – CSM București sunt celelalte trei partide din cadrul Cupei României la handbal masculin. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Marius GABOR)

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …