Sunday , May 19 2024

CSU Suceava a făcut spectacol în partida cu CSM Satu Mare

Echipa antrenată de Adi Chiruț a obținut cea mai categorică victorie din actualul sezon, după ce s-a impus aseară, în fața penultimei clasate, cu scorul de 37-21, într-un meci disputat în sala LPS. Cu 9 goluri marcate, Florin Ciubotariu (foto) a fost cel mai bun jucător din tabăra universitarilor. CSU Suceava a urcat pe locul 7 la finalul etapei a X-a

Handbal. Suceava - Satu Mare

CSU Suceava făcut spectacol la revenirea în sala Liceului Sportiv. Echipa antrenată de Adrian Chiruț s-a impus aseară, în fața celor de la CSM Satu Mare, cu scorul de 37-21 (19-11), într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Cu tribunele arhipline în spate, universitarii au început în forță confruntarea cu penultima clasată, iar până la jumătatea primei reprize s-au desprins la patru goluri pe tabela de marcaj, după ce Preda puncta pentru scorul de 9-5. Cu portarul Selaru în zi de grație și cu o extremă dreapta, Ciubotariu, letală pe contraatac, gazdele au intrat la pauză cu un avantaj de opt goluri, scor 19-11.

In debutul parții secunde, Selaru a închis din nou poarta, vreme de șase minute, iar în acest interval, colegii săi din ofensivă au majorat diferența la 25-11, în urma unui contratac purtat de Preda.

In ciuda celor două time-out-uri disperate solicitate de banca tehnică a ardelenilor, echipa suceveană și-a continuat galopul de sănătate, astfel că, în minutul 44, Tîrzioru a dus scorul la 34-16, aceasta fiind și cea mai mare diferență înregistrată în jocul de ieri.

CSU Suceava – CSM Satu Mare s-a terminat 37-21, iar universitarii bifează cea mai categorică victorie din actualul sezon.

CSU Suceava: Selaru, C. Tcaciuc – Ciubotariu (9 goluri), Burlacu (6 goluri), Sipka (4), Preda (4), Tîrzioru (3), Puljizovic (3), Olariu (2), Petrea (2), Costea (2), Baican (2), C. Bursuc, I. Tcaciuc, Polocoșer și Soldănescu. Antrenori: Adrian Chiruț și Iulian Andrei.

CSM Satu Mare: Cioroiu, Orban – Lazic (10 goluri), Olah (5), Munea (3), Rogoz (1), Morar (1), Crăciun (1), Mateș, Bejinariu, Suciu, Avramescu, Dinescu, Stan, Ungar. Antrenor: Iulian Varady.

Rezultatele etapei a X-a:

HC “Adrian Petrea” – Potaissa Turda 23-37

CSM Făgăraș – CSM București 16-26

CSU Suceava – CSM Satu Mare 37-21

HC Dobrogea Sud – Steaua București 28-23

HC Vaslui – Dinamo București 22-34

HC Odorhei – Poli Timișoara (aseară)

Dunărea Călărași – CSM Focșani (astăzi)

In runda următoare, CSU Suceava va juca pe terenul celor de la Potaissa Turda, într-un meci programat tocmai pe 12 noiembrie.

(Dănuț CHIDOVET)

 

 

 

Vezi si

Bucovina Rădăuți a încheiat play-off-ul cu o înfrângere de palmares la Miroslava

Bucovina Rădăuți a încheiat play-off-ul Seriei I Ligii a III-a cu o înfrângere de palmares, …

One comment

  1. Partida disputata si victoria categorica a handbalistilor de la CSU Suceava in ziua Sfantului si Mare Mucenic Dimitrie a fost ca un memorial inchinat celui care a fost sufletul acestei echipe prof Dumitru Bernicu.