Monday , May 20 2024

Consiliul Local a aprobat bugetul pentru Rapid Suceava

Cu 14 voturi pentru şi unul împotrivă, consilierii locali au aprobat ieri, într-o şedinţă extraordinară, finanţarea cu 1.000.000 de lei a echipei locale de fotbal, Rapid Suceava

consiliul local [1600x1200]

Rapid CFR Suceava îşi poate continua activitatea la nivelul Ligii a II-a. Consilierii locali au aprobat ieri, într-o şedinţă extraordinară, finanţarea cu 1.000.000 de lei a echipei locale de fotbal în anul 2015.

Managerii Rapidului n-au învăţat însă nimic din precedenta şedinţă a Consiliului Local, când au fost refuzaţi. Chiar dacă riscau desfiinţarea, nu a traversat vreunul strada până la Primărie ca să-şi susţină cauza.

Suporterii, presa, primarul Lungu, consilierii Arămescu şi Harşovschi le-au făcut treaba. În faţa heirupismului colegilor săi, Doroftei nu a mai deschis microfonul. Nici absenţa membrilor Comisiei de Sport, Vornicu, Barbă şi Vîrvara, nu a mai contat. Dintre cei 15 consilieri, 14 au votat în favoarea finanţării clubului de fotbal Rapid CFR Suceava. “Acestă sumă se va da în tranşe, în funcţie de actele doveditoare şi de performanţe. Noi dăm bani la echipa de fotbal, dar vrem şi performanţe”, a declarat succint primarul Sucevei, Ion Lungu. De la începutul acestui an, clubul Rapid a primit din partea municipalităţii 200.000 de lei în baza unui proiect de promovare a imaginii oraşului Suceava. 72.000 de lei din această sumă s-a reîntors însă la stat sub formă de taxe. Cu patru etape rămase de disputat până la finalul actualului sezon, Rapid Suceava ocupă în acest moment locul 4 în clasamentul play-off-ului Ligii a II-a, cu o serie de nouă meciuri consecutive fără victorie.  (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava a încheiat campionatul cu o victorie în fața celor de la CSM Focșani

CSU Suceava a încheiat ediția de campionat 2023/2024 a Ligii Naționale la handbal masculin după …