Wednesday , June 19 2024

Al treilea eșec la modernizarea sălii de consiliu a Primăriei Suceava

Cu câteva săptămâni în urmă, cotidianul Obiectiv de Suceava anunța că  sala de ședințe de la ultimul etaj va rămâne nemodernizată și anul acesta, deși erau speranțe ca, totuși, din 2025 să fie modernizată. Însă nu doar că vestea proastă a fost confirmată la licitația recentă a Primăriei, ci este posibil să fie chiar mai grav.

Asta pentru că licitația pentru proiectare și execuție a fost anulată, ceea ce înseamnă că sunt tot mai mari probabilitățile ca nici măcar proiectul tehnic să nu fie gata făcut în acest an.

Proiectul sălii modernizate prevedea un „mini-amfiteatru” cu 82 de scaune de amfiteatru cu talpă și 56 de scaune de amfiteatru cu talpă pe role, cinci scaune directoriale, precum și mese aferente, postamente pentru televizor, ecrane de proiecție, laptop, suport de umerașe, mobilier de oficiu, plante în ghiveci șamd. de 100 de locuri”.

Anularea licitației s-a făcut pentru că nu au fost depuse oferte și este, în acest fel, al treilea eșec al Primăriei municipiului Suceava să modernizeze sala de ședințe de la ultimul nivel.

Primul demers eșuat a fost în partea a doua a lui 2022, licitația a fost reluată și atribuită, dar nu a mai fost dus la capăt contractul și din nou a fost reluată licitația. Din păcate iată că nici a treia oară când se spera ca proiectul regretatului arhitect Bogdan Adomniței să fie demarat nu s-a îndeplinit scopul. (Dan PRICOPE)

 

Vezi si

Lucrările de asfaltare pe străzile Tipografiei și Leca Morariu vor fi finalizate până pe 15 iulie

Asfaltarea continuă pe mai multe străzi din municipiul Suceava, mai ales că odată cu finalizarea …