Friday , May 17 2024

Bucovina Rădăuți continuă să-și întărească lotul în perspectiva participării în play-off-ul Ligii a III-a

Denis Păuc (Rapid Brodoc) și Mugurel Florescu (FC Bacău) sunt ultimele două achiziții anunțate de gruparea rădăuțeană

Bucovina Rădăuți continuă să-și întărească lotul în perspectiva participării în play-off-ul pentru promovarea în Liga a II-a.

Ultimii doi fotbaliști care au semnat cu gruparea rădăuțeană sunt Denis Păuc (19 ani), un jucător polivalent care în sezonul de toamnă a evoluat la Rapid Brodoc și fundașul Mugurel Florescu (25 ani), care revine pe Municipal după o scurtă aventură la FC Bacău.

“Mă bucur să mă aflu aici și să fac parte din acestă echipă. Pentru mine este un nou drum, în același timp o nouă provocare. O să fac tot ce îmi stă în putință să-mi ajut echipa cât mai mult și sper să ajungem unde ne-am propus și să putem să ne atingem toate obiectivele”, a spus Denis Păuc.

“Îmi pare bine că am revenit la Bucovina, după o perioadă de jumătate de an în care am fost plecat. Salut și Vultanii Bucovinei pe această cale. Am avut și alte oferte, dar am ales cu sufletul și ce am considerat că este mai bine pentru mine. Sunt foarte încrezător că putem ajunge la baraj și că ne vom bate la promovarea în Liga a II-a. Băieții m-au primit minunat și suntem un lot valoros”, a transmis, la răndul său, Mugurel Florescu.

Pe lângă cei doi, Bucovina i-a mai repatriat în această iarnă pe mijlocașul Andrei Săhlean și pe atacantul Ionel Stoian, ambii reveniți de la Şomuz Fălticeni.

În schimb, echipa rădăuțeană s-a despărțit de patru jucători, este vorba de Răzvan Maftei, Luc Zango, Adrian Răuțu, aflat în pregătiri cu FC Botoșani, și Abel Coajă, care a semnat în aceste zile cu FC Bacău.

Bucovina Rădăuți s-a reunit luni, sub comanda antrenorului Ovidiu Murariu, iar în perioada 7-17 februarie va efectua un cantonament pe plan local.

Conducerea clubului a perfectat și șapte meciuri amicale cu LPS Suceava, pe 19 ianuarie, Şomuz Fălticeni, pe 27 ianuarie și 24 februarie, Juniorul Salcea, pe 3 februarie, FC Bacău, pe 17 februarie, Ştiința Miroslava, pe 21 februarie, și Bradul Putna, pe 2 martie.

Clasată la finalul sezonului de toamnă pe locul 3 în clasamentul Seriei I, cu șanse mari de calificare în play-off, Bucovina Rădăuți va relua campionatul Ligii a III-a pe data de 9 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Aerostar Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …