Monday , May 20 2024

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere în play-off-ul Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul play-off-ului Ligii a III-a, după ce a pierdut miercuri, pe teren propriu, în fața formației FC Bacău, cu scorul de 1-3, într-un meci din cadrul etapei a VII-a.

Formația băcăuană și-a asigurat victoria încă din prima repriză, când a punctat de trei ori prin Cîrstean (două goluri) și Drugă. De partea celalaltă, gazdele, care și-au menajat miercuri o bună parte dintre titulari, au redus din diferență după pauză, prin nou-intratul Netbai.

Bucovina a început în următoarea formulă de joc: Butnariu – Grosu, Nistor, Pintilei, Alecsandru, Gafencu, Serediuc, Stroe, Căinari, Stoian și Popovici.

În celălalt meci de miercuri, CSM Bacău a învins pe teren propriu, formația Ştiința Miroslava, scor 2-1.

Clasament play-off: 1. Bucovina Rădăuți 42p, 2. CSM Bacău 38p, FC Bacău 36p, 4. Ştiința Miroslava 33p.

În penultima rundă din play-off, gruparea rădăuțeană va evolua sâmbătă pe terenul celor de la CSM Bacău.

Şomuz Fălticeni a urcat pe primul loc în play-out

Şomuz Fălticeni a urcat pe primul loc în play-out-ul Seriei I a Ligii a III-a, după ce a câștigat miercuri, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Vaslui, cu scorul de 2-0, într-un meci contând pentru etapa a VII-a.

Chiar dacă a rămas încă de la jumătatea primei reprize în inferioritate numerică, după eliminarea lui Savin, echipa antrenată de Daniel Stoica s-a impus în cele din urmă prin golurile înscrise de Julei (’28 – penalty) și I. Plămadă (’50).

Şomuz a aliniat următoarea formulă de start: Borz, Nițu, Asibey, Nwodu, Lăcustă, Buceac, Țicu, I. Nistor, Julei, Savin și I. Plămadă.

Clasament play-out: 1. Şomuz Fălticeni 30p, 2. CSM Vaslui 28p, 3. Aerostar Bacău 21p, 4. Rapid Brodoc 14p.

Formația fălticeneană va disputa următorul meci pe data de 18 mai, pe terenul celor de la Aerostar Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava a încheiat campionatul cu o victorie în fața celor de la CSM Focșani

CSU Suceava a încheiat ediția de campionat 2023/2024 a Ligii Naționale la handbal masculin după …