Sunday , May 19 2024

Bucovina Rădăuţi a pierdut categoric în faţa liderului

Echipa antrenată de Iulian Ionesi a cedat vineri, pe teren propriu, în faţa celor de Stiinţa Miroslava, cu scorul de 1-5, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a, a Ligii a III-a. Golul de onoare a rădăuţenilor a fost marcat de Zaremba, din penalty 

Liga 3. Radauti - Miroslava [800x600]

Bucovina Rădăuţi a suferit a şaptea înfrângere stagională în Liga a III-a, după ce a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul 1-5, în faţa liderului clasamentului seriei întâi, Stiinţa Miroslava, într-un meci din cadrul etapei a XXIV-a.

Golurile ieşenilor au fost marcate de Tudorache (‘3, ‘66, ‘83), Ghiarasim (‘31) şi Tăcuţanu (‘70), reuşita de onoare a gazdelor venit în minutul 80, dintr-un penalty transformat de Zaremba.

Bucovina a evoluat: Prutean – Alecsandru, Polocoşeri, Hrimiuc, C. Ciurlă, Păsăilă, Vitu, Sabie, Zaremba, Luţac, Julei. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Stoian, Apostol, Vicol şi Siretean.

”Am întâlnit o echipă cu o dorinţă de a pune o opoziţie consistentă, dar am reuşit să deschidem rapid scorul, ceea ce ne-a creat un avantaj şi, în acelaşi timp, puterea de a controla jocul până la final. Ne aşteaptă două meciuri dificile pe care sperăm să le terminăm în aceeaşi manieră”, a declarat antrenorul Stiinţei Miroslava, Cristi Ungureanu.

Rezultatele etapei a XXIV-a:

Bucovina Rădăuţi – Stiinţa Miroslava 1-5

Ceahlăul II Piatra Neamţ – Sporting Lieşti 1-2

CSM Paşcani – FC Zagon 3-0

Petrotub Roman – Aerostar Bacău 5-2

AFK Miercurea Ciuc – Cetatea Târgu Neamţ 2-2

FC Pojorâta şi Sepsi Sfântu Gheorghe au stat.

cl liga 3 [800x600]

Runda viitoare programează duelul direct dintre Bucovina Rădăuţi şi FC Pojorâta, cu prima echipă în postură de gazdă. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

VIDEO. Box: Ucraineanul Oleksandr Usik l-a învins Tyson Fury și a unificat centurile la categoria grea

Oleksandr Usik l-a învins la puncte pe britanicul Tyson Fury, într-un meci care a avut …