Friday , May 10 2024

Atletii suceveni au cucerit noua medalii la Cupa Bistritei

Performerii delega]iei sucevene au fost Andreea Cuco[el (LPS Suceava – foto) [i Alexandru Lucanu (CS{ Gura Humorului), dublu medalia]i `n probele individuale de 200 [i 400 de metri

Atle]ii suceveni au participat `n weekendul trecut la cea de-a XXVII-a edi]ie a Cupei Bistri]ei, competi]ie g\zduit\ de Sala Sporturilor din Bac\u. Dup\ dou\ zile de `ntreceri, sportivii suceveni [i-au trecut `n palmares nou\ medalii, performerii delega]iei fiind Andreea Cuco[el (foto) de la LPS Suceava [i Alexandru Lucanu de la CS{ Gura Humorului.
Andreea Cuco[el a reu[it s\ urce `n dou\ r=nduri pe podium, dup\ ce a ocupat locul doi `n proba de 200 de metri [i locul trei `n cea de 400 de metri. Performan]ele au fost trase la indigo de Alexandru Lucanu, atletul humorean reu[ind s\ termine pe locul secund `n proba de 200 de metri [i pe locul trei `n cea de 400 de metri. Zestrea de medalii a sportivilor suceveni a fost completat\ de Marius Hascioschi de la CS{ Gura Humorului, care a cucerit bronzul `n cursa de 3.000 de metri, acolo unde a sosit la 40 de secunde `n urma `nving\torului.
Restul medaliilor au fost aduse de [tafeta de 4 X 400 de metri de la CS{ Gura Humorului, cvartetul format din Alexandru Lucanu, Cezar T\t\r\u, Sebastian Ursachi [i Marius Hascioschi reu[ind s\ termine cursa pe locul secund. ~n cadrul aceleia[i probe, [tafeta Colegiului Militar “{tefan cel Mare” din C=mpulung Moldovenesc, format\ din C\t\lin Pintilei, Vasile Pop, Alexandru Mariu]a [i Mihai Baciu a ocupat pozi]ia a treia. Atle]ii c=mpulungeni s-au remarcat [i `n cursa de [tafeta 4 x 200 de metri, unde au ocupat locurile 2 [i 3 pe podium.
(D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Daniel Stanciuc a marcat trei goluri în victoria României cu Cehia, din barajul pentru Campionatul Mondial

Handbalistul sucevean Daniel Stanciuc a marcat trei goluri în meciul pe care naționala României l-a …