Friday , May 17 2024

Atacantul sucevean Albert Hofman va juca în Liga a II-a până la finalul sezonului

Acesta a fost împrumutat de Universitatea Cluj la Unirea Dej

Albert Hofman a fost împrumutat de Universitatea Cluj, atacantul sucevean urmând să evolueze până la finalul actualului sezon pentru divizionara secundă Unirea Dej.

“FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația de ligă secundă Unirea Dej pentru împrumutul jucătorului Albert Hofman. Atacantul în vârstă de 20 de ani va îmbrăca tricoul echipei din Dej până la finalul sezonului actual, când se va întoarce la “U”. Staff-ul sportiv al clubului nostru consideră că, în liga secundă, Hofman va avea oportunitatea de a evolua mai mult, un aspect important pentru dezvoltarea tânărului nostru jucător. Îi dorim mult succes și cât mai multe reușite la Dej și îl așteptăm să se întoarcă la vară în tricoul lui “U”!”, se arată într-un comunicat al Universității Cluj, publicat pe site-ul oficial.
Albert Hofman are 39 de meciuri în tricoul Universității Cluj în primele două ligi, șapte goluri marcate și două assist-uri.

Hofman a început fotbalul în orașul natal, la ACS Junior Câmpulung Moldovenesc, sub îndrumarea antrenorului Mihai Irimia, după care a continuat la ACS Juniorul Suceava. (D.C.)

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …