Monday , January 30 2023

Un individ a intrat peste o bătrână de 71 de ani, a bătut-o, a încercat să o violeze, după care a adormit

Un barbat de 36 de ani, din Comănești, rupt de beat, a intrat în casă peste o consă­teancă de 71 de ani, a bătut-o și a încercat să o violeze. Bătrâna a reușit să fugă din calea violatorului, iar acesta a adormit în casa ei, unde a și fost găsit de polițiști. Constantin Hopulele, de 36 de ani, este un fost pușcăriaș, în trecut el făcând închisoare pentru o tâlhărie calificată retinut

O bătrână de 71 de ani, din satul Humoreni, comuna Comă­nești a trecut prin momente de groază după ce un individ rupt de beat a intrat peste ea în casă, a bătut-o și a încercat să o violeze.

La data de 7 iulie 2018, la ora 23.51, polițiștii din Dărmănești au fost anunțați prin 112 de către Constantin R., din comuna Co­mănești, despre faptul că un băr­bat a pătruns cu forța în locuința vecinei sale, G.S., de 71 de ani, din aceeași localitate, a agresat-o fizic și a încercat să întrețină relații sexuale cu ea.

Agenții deplasați la fața locului au găsit-o pe bătrână, care era extrem de agitată. Aceasta a declarat că în locuința ei se află un bărbat care a bătut-o fizic și a încercat să o violeze. De asemenea, individul a spart și un geam.

In interiorul casei, polițiștii au găsit un bărbat care dormea. Aceștia au stabilit că individul se numește Constantin Hopulele, de 36 de ani, din aceeași localitate. Fiind întrebat despre împrejurările în care a ajuns în res­pectivul imobil, autorul, fiind în evidentă stare de ebrietate, a declarat că a greșit adresa și nu își amintește ce a făcut.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infrac­țiu­nea „viol”, „violare de domici­liu” și „distrugere”.

„Nefericitul eveniment s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bătrâna locuiește singură, însă în Humoreni își are domiciliul și fiul său, cu care ține legătura. Femeia se poate îngriji singură și nu avea nevoie de ajutorul nimănui”, a declarat ieri primarul comunei Comă­nești, Grigoraș Păstrăv.

In dimineața de 8 iulie 2018, polițiștii au continuat cercetările față de Constantin Hopulele pen­tru săvârșirea infracțiunilor de „tentativă la infracțiunea de viol”, „violare de domiciliu” și „distrugere”.

După audierea aces­­tuia, anchetatorii au decis să-l rețină pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

In cursul zilei de 8 iulie a.c., inculpatul Constantin Hopulele a fost prezentat Judecătoriei Su­ceava cu propunerea de arestare preventivă, iar magistrații au emis pe numele acestuia un man­dat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost reintrodus în arestul IPJ Suceava.

Constantin Hopulele este cu­noscut ca o persoană certată cu legea. în trecut, acesta a mai făcut cunoștință cu închisoarea pentru o tâlhărie calificată. (Dă­nuț ZUZEAC)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …

One comment

  1. justitia ar trebui sa-i de-a minim 20 ani si in fiecre zi scos la munca