Wednesday , February 1 2023

O bătrână a fost găsită moartă în propria casă

O bătrână în vârstă de 89 de ani a fost găsită moartă în casă de către un nepot. Se pare că femeia a căzut și nu s-a mai putut ridicaspanzurat, medicina legala

La data de 27 iulie 2018, la ora 11.45, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată de către Ioan I. despre faptul că a găsit-o pe mătușa sa Floarea I., de 89 de ani, localnică, decedată în locuință. Din primele verificări făcute de polițiști a rezultat că bătrâna locuia singură în apartamentul ei și suferea de mai multe boli, respectiv era cardiacă, avea diabet, artrită, sens în care urma și un tratament medicamentos. Pe fondul bolilor, de trei ani nu a mai părăsit locuința și se deplasa cu greutate, folosindu-se de un cadru ­­­m­e­­­talic, de multe ori lovindu-se prin căde­re de diferite corpuri de mobilier din apar­tament.

În dimineața zilei de 27 iulie a.c., la ora 05.30, Ioan I., ca de obicei, a mers la apartamentul mătușii sale, unde i-a acordat diferite îngrijiri, iar când aceasta s-a întors de la baie, s-a dezechilibrat și s-a prăbușit pe podea. În jurul orei 06.00, bărbatul a părăsit apartamentul, iar pe la 11.00, când s-a întors, a găsit-o pe Floa­rea I. decedată pe pat, cu fața în jos pe o pernă, motiv pentru care a anunțat Poliția și Ambulanța. Medicii veniți la fața locului au constatat decesul femeii.

Bătrâna nu avea urme de violență vi­zibile pe suprafața corpului, cu excepția unor răni vechi la picioare și față, din cauza unor căderi mai vechi, diabetului și artritei. A fost anunțat Serviciul de ­Me­dicină Legală Suceava în vederea efec­tuării necropsiei și stabilirii cauzei de­­cesului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

Ioan Balan – Prețurile mari ale energiei ne obligă la investiții tot mai puternice pentru creșterea eficienței energetice

Deputatul PNL Ioan Balan consideră că prețurile mari la energie, determinate de agresiunea barbară a …