Sunday , January 29 2023

Gheorghe Flutur, pe șantierul DJ 178: Legăm Valea Solonețului de Ilișești, Ciprian Porumbescu și Măzănăești

În cursul zilei de marți, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a inspectat șantierul de pe Drumul Județean 178, care leagă localitățile Humoreni și Bălăceana.
”Este un drum județean care vine de la Rădăuți prin Arbore, Botoșana-Comănești. Ajunge aici, la zona cu serpentine de la Humoreni spre Bălăceana. E o investiție a Consiliului Județean, de modernizare a 3,3  kilometri din acest drum, în valoare de 3,7 milioane de euro. Este o lucrare destul de complexă, cu serpentine, cu ziduri de sprijin, cu drenaje, cu șanțuri periate”, a explicat președintele CJ Suceava.
Acesta a mai arătat că este important faptul că firma de construcții lucrează și pe această vreme, pentru sunt lucrări care se pot face chiar dacă temperatura afară este zero grade.

”Această investiție în circa un an și jumătate va trebui fie finalizată. Am reabilitat un pod peste apa Solonețului, construim încă un pod, de 12 metri lungime. Era de multă vreme așteptată această legătură, pe drumul scurt, pe varianta scurtă, între Bălăceana și Humoreni. Practic, legăm Valea Solonețului de localitățile Ilișești, Ciprian Porumbescu și Măzănăești. Consiliul Județean Suceava a avut mai multe șantiere în acest an. Unele dintre ele s-au finalizat, iar aici vor fi turnate 2 straturi de asfalt, probabil anul viitor și cred că firma de construcții o termine mai repede decât este prevăzut termenul în contract”, a declarat Gheorghe Flutur. (O.S.)

Vezi si

Amenzi de 10.000 de lei, aplicate unui tânăr de 20 de ani din Mălini prins că transporta ilegal cherestea de 1.100 lei

Vineri dimineață, la Vadu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control  o autoutilitară ce transporta material …

One comment

  1. În sudul județului Suceava, șoseaua Suceava Dolhasca când scrieti de ea ???