Wednesday , October 5 2022

Un barbat de 38 de ani a murit sub tractorul care s-a rasturnat peste el

Ieri diminea]\, tractorul condus de Petru Aioanei din F\lticeni a fost lovit din spate de un Mercedes Sprinter u tractorul s-a r\sturnat, iar b\rbatul a murit p=n\ s\ vin\ ambulan]a

Petru Aioanei, de 38 de ani, [i-a pierdut via]a ieri diminea]\ la ie[irea din F\lticeni c\tre R\d\[eni dup\ ce tractorul pe care `l conducea s-a r\sturnat peste el. Utilajul a fost lovit din spate de un Mercedes Sprinter condus de Gheorghe Coca, de 36 de ani.
Conform IPJ Suceava, ieri diminea]\, pe la ora 7.45, pe strada Le[e[ti – Gane din municipiul F\ticeni, Gheorghe Coca din R\d\[eni conducea o autoutilitar\ Mercedes Sprinter dinspre F\lticeni c\tre Unce[ti. A intrat `n dep\[irea unui tractor agricol condus de Petru Aioanei, de 38 de ani, care se deplasa `n acela[i sens de mers, dar care brusc a efectuat un viraj la st=nga, `ncerc=nd s\ intre `n livada Asocia]iei Pomicola F\lticeni. Autoutilitara Mercedes a lovit roata din spate a tractorului care a fost proiectat `n [an]ul [oselei unde s-a r\sturnat. Petru Aioanei a fost grav accidentat, dup\ ce tractorul s-a r\sturnat peste el [i `n scurt\ vreme [i-a pierdut via]a. La fa]a locului a venit [i o ambulan]\, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic dec=t s\ constate decesul, de[i au `ncercat manevre de resuscitare mai multe zeci de minute. {oferul autoutilitarei Mercedes Sprinter, Gheorghe Coca, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din primele verific\ri ale poli]i[tilor, vinovat de producerea tragediei ar fi chiar victima, Petru Aioanei, [oferul tractorului, care nu s-a asigurat la schimbarea direc]iei de mers. Poli]ia face cercet\ri pentru stabilirea cu exactitate a modului `n care s-a produs tragicul eveniment rutier.
Reamintim c\, `n urm\ cu doar o zi, pe o cale rutier\ ce urmeaz\ s\ fac\ leg\tura `ntre zona reziden]ial\ a municipiului Suceava [i noul cartier “Europa”, un compactor s-a pr\v\lit `n [an], `n circumstan]e care fac obiectul unei anchete a Inspectoratului Teritorial de Munc\, accident `n urma c\ruia conduc\torul vehiculului, angajat al firmei SUCT, [i-a pierdut via]a. (Neculai RO{CA)

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …

No comments

  1. de ce politisti romani reuseste de fiecare data sa de-a vina doar pe mortii.Sa va spun parerea mea.1. Ca asigurarea vinovatului sa nu mai despagubeasca familia care suma ar puta ajunge la sute au chiar milioane de EURO.2 Politia ia doar declaratile de la cei vii,cum spun ei asa ramane chiar daca este vina lor,presupunca in locul dragediei era si linie continuie.sau curba,sau soferul nu avazut ca tratorul a semnalizat.pt. ca ce spune el este sfant,dupa cum spuneam mortu este vinovat.3 Sa nu mai consume hartie si cernela politia.