Saturday , October 1 2022

Un barbat a luat o t=nara de 19 ani la ocazie si a `ncercat sa o violeze

Fata a f\cut autostopul iar [oferul care a primit-o `n ma[in\ a profitat de situa]ie, `ncerc=nd s\ o violeze n victima s-a opus [i a sc\pat din m=inele violatorului n Daniel Poroch, prezumtivul agresor a fost g\sit `n {cheia, conduc=nd beat
Luni seara, un b\rbat de 35 de ani din municipiul Suceava a `ncercat s\ violeze o t=n\r\ de 19 ani pe care o luase la ocazie, `ns\ fiindc\ victima a ripostat, iar agresorul i-a dat drumul fetei. Poli]i[tii au fost sesiza]i de incident `n jurul orei 19.00, de c\tre Roxana Alexandra Alexandru de 19 ani din comuna Vama, care a reclamat faptul c\ a fost victima unei tentative la infrac]iunea de „viol”.
~n urma cercet\rilor s-a stabilit c\ la ora 17.45 victima a plecat din municipiul Suceava spre localitatea de domiciliu, cu o ma[ina de ocazie. {oferul, a oprit `ns\ la ie[irea din comuna Ili[e[ti, pe un drum l\turalnic [i a `ncercat s\ o violeze. Dat fiind faptul c\ fata a ripostat, agresorul a renun]at la planurile sale [i a dus victima p=n\ `n ora[ul Gura Humorului. Aici a l\sat-o s\ plece, nu `nainte s\ o amenin]e ca nu cumva s\ fac\ pl=ngere.
Partea v\t\mat\ nu s-a l\sat `ns\ intimidat\ [i a reclamat fapta poli]i[tilor din Gura Humorului. Ace[tia au transmis caracteristicile autoturismului patrulelor din teren, reu[indu-se astfel oprirea `n trafic a suspectului pe raza comunei {cheia. Conduc\torul auto a fost identificat `n persoana lui Daniel Poroch, de 35 ani din municipiul Suceava, care fiind testat cu aparatul alcooltest, s-a constatat c\ avea o concentra]ie de 0,61 mg./l `n aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Jude]ean Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Din aceste cauze, `n baza probatoriului administrat, s-a `nceput urm\rirea penal\ fa]\ de suspect pentru s\vâr[irea tentativei la infrac]iunea de „viol” [i „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de c\tre o persoan\ având o `mbiba]ie alcoolic\ de peste 0.80 g/l alcool pur `n sânge”. De asemnea, Daniel Poroch a fost introdus `n arestul preventiv al IPJ Suceava pentru 24 de ore, urm=nd s\ fie prezentat Parchetului de pe lâng\ Judec\toria Suceava, cu propunere de arestare preventiv\. (P.B.)

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …