Tuesday , November 29 2022

Trupul Roxanei Donisan, omorâtă de rechin în Egipt, ar putea fi adus în țară vineri

Trupul Roxanei Donisan, femeia din Suceava ucisă de un rechin în timpul vacanței în Echipt, va fi adus în țară vineri, 8 iulie.

Demersurile de repatriere au început, potrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Externe citate de Realitatea. Familia din țară a fost contactată telefonic de consulul României din Egipt.

Procedura depinde, însă, de autoritățile egiptene, care au deschis o anchetă penală după accident, astfel că trupul neînsuflețit al româncei va fi adus în România după ce procurorul de caz va da undă verde, au mai explicat sursele menționate.

Roxana Donisan, angajată la Direcția de Finanțe Suceava, își cumpărase un sejur mai lung în Egipt, destinație pe care o îndrăgea.

Femeia lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care se cazase, au declarat surse din stațiunea de la Marea Roșie, unde a fost ucisă de rechin, iar duminică a fost descoperit corpul ei, la 600 de metri de al unei austriece sfâșiată și ea de rechin. (O.S.)

Suceveancă ucisă de un rechin în timpul vacanței în Egipt

VIDEO. Trupul sucevencei ucise de rechin în Egipt ar fi fost găsit la cel puțin două zile după ce fusese dată dispărută de la hotel

Tatăl Roxanei Donisan, ucisă de rechin în Hurghada, mărturisiri tulburătoare: „Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV”

Vezi si

Flutur: Despre Bucovina trebuie vorbit și luptat în fiecare zi

Săptămâna aceasta a debutat cu manifestări prilejuite de Ziua Bucovinei. Iar ziua de luni a …