Thursday , August 18 2022

VIDEO. Trupul sucevencei ucise de rechin în Egipt ar fi fost găsit la cel puțin două zile după ce fusese dată dispărută de la hotel

Roxana Donisan, suceveanca  ucisă pe 1 iulie de un rechin în Egipt, lipsea de două zile din hotelul de 5 stele  în care se cazase, au declarat surse din stațiunea de la Marea Roșie, citate de presa din Italia și Marea Britanie.

Potrivit presei din Italia, este posibil ca românca să fi fost prima victimă a rechinului care a mai ucis o femeie din Austria.

Trupul mutilat al sucevencei de 40 de ani a fost găsit pe corali, la cel puțin două zile după ce a fost dată dispărută, scriu The Sun și Daily Mail.

Turiștii ruși au susținut că o echipă de recuperare i-a împiedicat să filmeze rămășițele umane devastate ale victimei, ambalate în pungi pentru cadavre.

Un rezident rus din Hurghada – pe nume Zhanna – susține că femeia din Suceava dispăruse de 2 zile de la hotelul Premiere Le Reve, destinat exclusiv adulților. „A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat. Era cetăţean al României”, a dezvăluit ea, adăugând că femeia „dispăruse de două zile din camera ei”.

Ea a declarat pentru presa rusă gazette.ru: „S-a format un grup de lucru de specialiști pentru a afla motivele comportamentului rechinilor. Consulatul rus i-a avertizat pe turiștii ruși. Să vedem cum reacționează guvernatorul Mării Roșii. Nu vor să piardă turiști, dar nici nu fac nimic pentru a preveni acest lucru”.

Românca ar fi fost ucisă de un rechin Mako, considerat cel mai rapid rechin din lume, care poate atinge o lungime de 4,3 metri și o greutate de 600 de kilograme. Acesta se năpustește asupra prăzii cu o viteză care variază între 50 km/h și peste 75 km/h.

Conform unor surse citate de Antena 3, în apropierea acelei zone s-ar fi răsturnat înainte un vas cu oi, iar acest incident ar fi putut spori agresivitatea rechinilor. Ghizii spun că animalele înecate în urma naufragiului au atras rechinii în zonă. (O.S.)

Vezi si

Ministrul Dezvoltării a semnat contractul de execuție pentru lucrările de consolidare ale ansamblului Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou de la Suceava

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila a semnat în cursul dimineții de joi contractul de execuție pentru lucrările …

One comment

  1. pt turisti devine un loc periculos ,asa cä ar fi bine sä-i lichideze pe rechini.