Saturday , June 22 2024

Surdo-mutul acuzat ca si-a sugrumat sotia a fost trimis în judecata

Vasile Pav\l, surdo-mutul acuzat ca la sfâr[itul lunii aprilie a acestui an, [i-a strangulat so]ia, surdomuta [i ea, în cada de baie, a fost trimis în judecat\.  Ini]iatl, pav\l [i fiica lui au declarat ca femeia ar fi murit în cada din cauze naturale. Culmea, Pav\l a acceptat [i testul poligraf, pe care l-a trecut cu brio. Medicii legi[ti au mers însa pe propriile investiga]ii [i au tras concluzia ca femeia g\sita moarta în cada a fost strangulat\.   Ulterior anchetatorii au constatat ca din cauza consumului de alcool [i a unor conflicte mai vechi, b\rbatul [i-a sugrumat so]ia omorând-o, drept pentru care a fost trimis în judecata în stare de arest preventiv, pentru omor calificat, de c\tre Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava.
Potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe lânga Oamenii legii au stabilit ca  în 28 aprilie 2010, pe fondul consumului de b\uturi alcoolice [i a unor conflicte mai vechi avute cu so]ia sa, Lumini]a Mihaela, b\rbatul [i-a sugrumat nevasta.
“Din raportul de necropsie al SML Suceava, avizat de c\tre IML Ia[i [i IML “Mina Minovici” Bucure[ti, rezulta ca moartea victimei s-a datorat insuficien]ei cardio – respiratorii acute, consecutiva unei asfixii mecanice prin comprimarea regiunii cervicale (sugrumare), în leg\tura de cauzalitate directa cu decesul”, se precizeaza în comunicatul de presa al Parchetului de pe l=nga Tribunalul Suceava.
Pe parcursul urm\ririi penale, Vasile Pav\l nu a recunoscut fapta [i a sus]inut ca so]ia sa era deja moarta în cada [i ca urmele de strangulare au ap\rut din cauza ca atunci când a încercat sa o scoata de acolo a apucat-o de gât. (O.S.)

Vezi si

Gala Olimpicilor Ștefaniști 2024, la final de an școlar (FOTO)

Titlul de ELEVUL ȘTEFANIST AL ANULUI 2024, însoțit de distincția supremă a instituției,  DIPLOMA și …