Saturday , June 22 2024

Profesorul Ciprian Anton: Am încredere că sportul sucevean va avea viitor cu primarul Lucian Harșovschi

Ciprian Anton este profesor-antrenor de educație fizică și sport-specializare fotbal. Director al Liceului cu Program Sportiv Suceava și Președinte al Asociației Județeane de Fotbal Suceava, acesta candidează din partea PNL pentru un  mandat de consilier local al municipiului Suceava.

De-a lungul timpului, profesorul  Ciprian Anton  a dovedit prin acțiunile sale că are spirit de echipă, este comunicativ, mereu dornic de afirmare, bun organizator de evenimente, profesor, antrenor și manager cu experiență.

Prin Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Ciprian Anton organizează anual Cupa Moș Crăciun și Cupa Municipiului Suceava, ocupând funcția de manager regional al Federației Române de Fotbal pentru Interliga Națională, o competiție juvenilă adresată celor mai mici practicanți ai fotbalului.  El  și-a completat experiența managerială prin participarea constantă la simpozioane organizate de UEFA, atât în țară, cât și în străinătate, făcând parte și din corpul de observatori ai FRF pentru Liga a II-a din România.

Ciprian Anton este unul dintre cei mai entuziaști susținători ai candidaturii lui Lucian Harșovschi pentru fotoliul de primar al Municipiului Suceava. “Pe lângă experiența în administrație, Lucian Harșovschi cunoaște problemele sucevenilor și sunt sigur că poate să le rezolve. Lucian este o persoană perseverentă, este o persoană dinamică, care reușește ca toate lucrurile care îi stau în putere să devină realitate.
Am încredere că sportul sucevean va avea viitor cu Lucian Harșovschi primar și sunt sigur că Suceava va avea o echipă de fotbal pe măsura așteptărilor sucevenilor, pentru că am văzut deja că Lucian vrea să construiască de jos, a avut deja discuții cu reprezentanții mai multor cluburi sportive de junior pentru a pune bazele viitorilor campioni”, a spus profesorul Anton.

Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a acceptat să facem în continuare echipă pentru suceveni. Împreună vom reuși să aducem schimbarea de care orașul are nevoie. Pe 9 iunie Alegem Viitorul!„, a transmis Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru conducerea Primăriei Suceava.

 

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

 

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …