Tuesday , January 31 2023

Primarul Sucevei, nemultumit de modul in care decurg lucrarile la parcarea subterana

N Ion Lungu a cerut constructorilor s\ gr\beasc\ lucrarea de consolidare `n zona central\ `n a[a fel `nc=t s\ fie finalizate lucr\rile de turnare a pilonilor de sus]inere p=n\ `n luna mai

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, este nemul]umit cu privire la viteza cu care decurg lucr\rile de consolidare a zonei din centrul ora[ului, unde urmeaz\ a se face o parcare subteran\. Este vorba despre platforma pentru primul front de lucru al consolid\rii terenului viitoarei parc\ri subterane, din zona Blocului „Union” unde utilajul de forare de mare capacitate nu a ajuns `nc\. Pe de o parte, primarul a f\cut apel la firma General Construct ca s\ se mobilizeze [i s\ `nceap\ c=t mai cur=nd lucrul pentru c\ trebuie consolidat at=t aceast\ zon\, c=t [i o alta situat\ `ntre Casa de Cultur\ [i sediul E.On [i unde va trebui f\cut\ `nc\ o parcare subteran\. De altfel, primarul a fost de acord ca firma General Construct s\ deschid\ `nc\ un front de lucru `n zona respectiv\, dar i-a avertizat c\ la iarn\ vor trebui s\ lucreze `n condi]ii aspre, contra cronometru, pentru a nu `ncurca sau am=na lucvr\rile la parc\rile subterane propriu–zise. „Sunt bani `n cont. V\ rog s\ urgenta]i procedurile, pentru c\ suntem contra cronometru. P=n\ `n luna mai, cel mai t=rziu, este musai s\ ie[im de acolo, pentru c\ trebuie s\ pred\m lucr\rile mai departe celor care fac efectiv parcarea. Avem o iarn\ grea la dispozi]ie, banii sunt `n cont, dar trebuie s\ [i muncim, s\ facem o treab\ bun\. Nu suntem absurzi, dar este necesar s\ fim percutan]i, s\ intr\m c=t mai rapid `n execu]ie”, le-a spus primarul Ion Lungu celor de la General Construct. Cele dou\ amenaj\ri pentru parc\ri subterane vor avea 108 locuri [i, respectiv, 55 de locuri. Lucr\rile, inclusiv cea de reabilitare a str\zilor [i traseelor pietonale, au fost estimate a dura 33 luni. (D.P.)

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …

No comments

  1. De 20 de ani nu au fost in stare sa zugraveasca niste blocuri ,dar sa faca ceva cap coada.Nu crede nimeni ca se va finaliza vreodata ceva acolo.
    Glod si mizerie.