Friday , May 24 2024

Primăria Liteni a inaugurat și sfințit noul parc recreativ din Rotunda

Evenimentul a fost marcat cu un spectacol folcloric, în prezența primarului Tomiță Onisii și a deputatului Bogdan Gheorghiu

Primăria Liteni a inaugurat zilele trecute, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, noul Parc Central din Rotunda. Noul spațiu recreativ a fost sfințit marți de un sobor de preoți, în prezența mai multor oficialități locale, în frunte cu primarul Tomiță Onisii și cu fostul ministru al Culturii, deputatul Bogdan Gheorghiu.

Evenimentul a continuat cu un bogat program artistic intitulat “Hai la horă la Rotunda”, în cadrul căruia au evoluat Ansamblul “Izvorașul” din loca­litate, alături de soliștii vocali Simona Matachi, Andreea Bădărău, Ilinca Vornicu, Ştefania Popa și de instrumentiștii Dan Ilie Matachi, Daniel Sabie, Iustin Munteanu, Mihai Gostiuc și Grigore Gafincu.

“Mulțumesc, cu acest prilej, președintelui CJ Suceava, domnului Gheorghe Flutur, pentru sprijinul acordat în realizarea proiectelor, dar și domnului Bogdan Gheorghiu pentru buna colaborare, domnul ministru participând cu mare plăcere la această manifestare”, a precizat Tomiță Onisii, care candidează pe 9 iunie pentru al cincilea mandat de primar al orașului Liteni.

În baza aceluiași proiect ”Măsuri integrate de regenerare a spațiilor publice urbane și de îmbunătățire a serviciilor educaționale și cultural-recreative din orașul Liteni”, finanțat cu 2,5 mi­-lioane de lei prin Programul Operațional Regional – axa prioritară 13, în cel mai scurt timp va fi inaugurat un parc recreativ și în orașul Liteni. (D.C.)

 

 

Vezi si

Candidații înscriși pentru admiterea la Colegiul Militar ”Ștefan cel Mare” susțin vineri proba scrisă

Elevii claselor a VIII-a care s-au înscris în vederea admiterii la Colegiul Național Militar ”Ștefan …