Thursday , June 13 2024

Gheorghe Flutur, întâlniri cu alegătorii din trei zone ale orașului Rădăuți

Gheorghe Flutur a stat de vorbă cu locuitorii pentru a afla problemele rădăuțenilor. Principalele lor solicitări sunt fonduri și proiecte pentru anveloparea blocurilor, trasee amenajate pentru copiii care merg la școală, dar în același timp sunt ”foarte mulțumiți de mâna de gospodar” a primarului Bogdan Loghin, care a venit în întâmpinarea lor și a creat deja astfel de spații.
“Ne-am întâlnit apoi cu localnici din cartierul Toloaca de Jos din Rădăuți, unde Bogdan Loghin a amenajat un teren viran pe care l-a transformat în loc de joacă pentru copii și a amenajat un teren de sport, drept pentru care părinții ne-au așteptat foarte bucuroși și au profitat de moment pentru pentru a-și exprimat bucuria pentru astfel de investiții”, a declarat Gheorghe Flutur.
Desigur că zona are un potențial mare de dezvoltare, prin extinderea rețelei de apă și canal și asfaltarea drumurilor, iar președintele Flutur le-a explicat că Bogdan Loghin, în acest mandat, ”a făcut minuni în Rădăuți”. A introdus peste 29 km apă și canal, a asfaltat 39 de străzi de peste 20 km lungime, a amenajat și modernizat școli, a construit un liceu – Liceul Tehnologic, prin proiecte de peste 50 milioane de euro absorbite în acești ani.
Majoritatea investițiilor le-a realizat în parteneriat cu Gheorghe Flutur, care a fost alături de rădăuțeni când au avut nevoie de proiecte de dezvoltare, de ajutoare de încălzire, de infrastructură, iar rădăuțenii știu foarte bine acest lucru.
Pe final, miercuri seara, președintele Flutur și primarul Loghin au vizitat cartierul Mihai Viteazul unde, în zona blocurilor de garsoniere, se asfaltează alei și terenurile dintre blocuri, urmând să fie amenajate și parcări. Răsplata pentru eforturile depuse de cei doi este bucuria locuitorilor zonei și cuvintele de mulțumire din partea oamenilor care trăiesc acolo. Unii din ei au solicitat sprijin prin asociațiile de proprietari pentru izolarea termică sau izolarea acoperișurilor, pentru a rezolva infiltrațiile în blocuri.
”Astfel de întâlniri oferă un prilej foarte bun de a ne da seama care sunt problemele reale ale rădăuțenilor și ceea ce este cu adevărat important este că, rând pe rând, toate se rezolvă de administrație locală în parteneriat cu administrația publică județeană”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava.
Comandat de PNL, filiala Suceava, COD AEP 21240015

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …