Tuesday , October 3 2023

Fetita de noua ani lovita de un Audi, la Bogdanesti, pe cand mergea cu bicicleta

N [oferul b\ut a fugit [i s-a ascuns cu tot cu ma[in\ `n curtea unui cons\tean
O feti]\ de nou\ ani a fost lovit\ de o ma[in\ `n timp ce mergea cu bicicleta pe un drum din Bogd\ne[ti iar [oferul nu numai c\ nu i-a acordat primul ajutor dar a [i p\r\sit locul faptei ascunz=ndu-se cu tot cu ma[in\  `n curtea unei cuno[tin]e. Evenimentul s-a petrecut duminic\ sear\ pe la  ora 19.00, pe DJ 155A, `n comuna Bogd\ne[ti, unde o feti]\ de nou\  ani – N.I. din comuna Rî[ca, care se deplasa cu bicicleta, a fost lovit\ de un autoturism de culoare închis\ care venea din fa]\ [i care într-o curb\ la dreapta a p\truns pe sensul opus de mers, a lovit bicicleta pe care se afla feti]a, dup\ care a rupt un stâlp de sus]inere a indicatorului curb\ la dreapta, a lovit un pode] [i s-a oprit în [an]. Dup\ accident conduc\torul auto a ie[it cu autoturismul din [an] [i a continuat deplasarea, p\r\sind locul accidentului.
În urma verific\rilor efectuate de poli]i[ti, autovehiculul implicat în accident, un bolid marca Audi,  a fost identificat, stabilindu-se c\ era condus în momentul producerii accidentului de Florin Aioanei de 21 ani din comuna Bogd\ne[ti, posesor al permisului de conducere categoria B eliberat de autorit\]ile din Italia, în 2007, iar în autoturism se mai afla [i minorul M.T. de 17 ani din aceea[i localitate.
Autoturismul a fost g\sit într-un grajd al locuin]ei lui Vasile B. din Bogd\ne[ti. La domiciliul acestuia poli]i[tii l-au g\sit [i pe Florin Aioanei, care se afla într-o stare avansat\ de ebrietate [i s-a f\cut c\ nu poate  s\ sufle în aparatul etilotest. Individul a fost condus la Spitalul Municipal F\lticeni unde i s-au recoltat probe biologice în vedere stabilirii alcoolemiei.
Minorul  M.T. a fost identificat [i el pe raza comunei [i a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aer expirat dup\ care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma accidentului a rezultat v\t\marea corporal\ a minorei, care necesit\ pentru vindecare mai multe zile de `ngrijiri medicale. (N.R.)

Vezi si

Doi polițiști de frontieră au stins un incendiu la Bilca, salvând doi bătrâni

Un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus s-a evidențiat săptămâna …