Sunday , September 25 2022

Doi pietoni loviţi de maşini pe trecerea de pietoni

accident

Un minor de 15 ani, din Frumosu, a fost lovit de un autobuz în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din Câmpulung Moldovenesc, iar o femeie de 63 de ani a fost acroşată de o maşină pe o trecere de pietoni de pe strada Ana Ipătescu din Suceava

In data de 6 ianuarie 2015, în jurul orei 08.00, un bărbat de 27 de ani, din comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea autobuzul pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a surprins şi accidentat uşor un adolescent de 15 ani, din comuna Frumosu, care s-a angajat în traversarea stărzii pe o trecere de pietoni semnalizată cu marcaje rutiere. Soferul a fost testat cu apara-tul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i-a fost prelevată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tot în data de 6 ianuarie a.c., la ora 13.10, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea maşina pe Bulevardul Ana Ipătescu din municipiul Suceava, a accidentat-o uşor cu aripa lateral stânga pe o femeie de 63 de ani, localnică, care traversa strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava unde a primit îngrijiri medi-cale şi a fost diagnosticată preliminar cu „contuzie de coloană dorso lombară, traumatism genunchi drept, contuzie coloană cervicală”. Aceasta nu a rămas internată. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. (C.Z.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …