Tuesday , June 25 2024

Diana Ioana Ștefan: Sunt onorată să fac parte din echipa lui Lucian Harșovschi și consider că împreună putem aduce un suflu nou orașului

Diana Ioana Ștefan, una dintre tinerele candidate ale PNL pentru Consiliul Local Suceava,  are 28 ani și este de profesie fiziokinetoterapeut. A absolvit Colegiu Național “Ștefan cel Mare” Suceava, iar studiile universitare și postuniversitare le-a absolvit în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, iar acum este pe cale să finalizeze cel de-al doilea masterat în cadrul facultății de Economie Administrație și Afaceri de la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava.

Dorința de a ajuta, de a aduce o schimbare în viața persoanelor cu dizabilități vizibile sau mai puțin vizibile, de a le oferi un oraș accesibil și o viață independentă m-a determinat să intru în lumea politică.
Sunt onorată să fac parte din echipa domnului Lucian Harșovschi și consider că împreună cu colegii mei putem aduce un suflu nou orașului, să îl transformăm în acasă, în acel loc în care mereu revii cu drag.
Cred în Lucian Harsovschi, pentru că mereu a fost un om între oameni, o persoană de cuvânt și a dat dovadă de implicare în tot ceea ce face”, a transmis Diana Ioana Ștefan.

Alături de tineri implicați și dornici de a face bine am încrederea și convingerea că vom reuși să facem lucruri și mai bune pentru Suceava și suceveni. Mulțumesc, Diana, pentru încredere și pentru faptul că ai ales să vii în echipa noastră, a sucevenilor. Împreună reușim!“, a spus Lucian Harșovschi, candidatul liberal pentru Primăria Suceava.

Comandat de PNL, filiala Suceava, COD AEP 21240015

Vezi si

CSM Suceava are o sportivă calificată oficial la Jocurile Olimpice de la Paris

Rădăuțeanca Mădălina Amăiestroaie (21 de ani) va reprezenta România în proba olimpică de tir cu …