Friday , December 2 2022

A murit dupa ce s-a aruncat de la balcon

Luni, în jurul orei 20.30, prin intermediul serviciului unic de urgen]\ 112, Daniel C. din municipiul Suceava a sesizat faptul c\ în fa]a unui bloc de pe  Aleea Jupiter, este o persoana c\zut\ pe trotuar. La fa]a locului s-a deplasat un echipaj de poli]ie care a stabilit c\ victima a fost transportat\ la Spitalul Jude]ean Suceava, pentru investiga]ii, fiind diagnosticat\ cu „traumatism cranio cerebral prin c\dere, fractur\ de bazin [i fractur\ toracic\, com\ grad 2”.
Din verific\rile efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ victima este Gheorghe S=rghie `n v=rst\ de 59 ani din municipiul Suceava [i locuie[te în zon\. În cursul serii, b\rbatul a mers la ni[te vecini unde a consumat b\uturi alcoolice împreun\ cu ace[tia. În timpul discu]iilor, victima a afirmat de mai multe ori c\ s-a s\turat de via]a pe care o duce [i c\ vrea s\ se spânzure. La un moment dat, când vecinii au plecat din sufrageria unde consumau b\uturi alcoolice, Gheorghe S=rghie a ie[it la balconul apartamentului [i s-a aruncat de la etajul trei. În timp ce era la balcon, a fost observat de c\tre Daniel C., ce se afla în blocul de vis-a-vis [i care a declarat c\ victima era singur\ în balcon, s-a a[ezat pe marginea balconului cu picioarele în exterior, dup\ care, ]inându-se în mâini [i-a dat drumul în gol.
Conform purt\torului de cuv=nt al Spitalului Jude]ean Suceava, medicul Tiberiu Br\d\]an, pacientul suferise numeroase fracturi osoase [i a decedat pu]in dup\ miezul nop]ii.
Din cercet\rile efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, iar dup\ efectuarea necropsiei [i stabilirea cauzei mor]ii se va dispune procedural. (Cezar P|UN)

Vezi si

Filtre rutiere și controale făcute de polițiști în pub-uri și săli de jocuri din Vicovu de Sus

Având în vedere evoluţia situaţiei operative  la nivelul zonei de competență a Poliției Orașului Vicovu …