Tuesday , April 30 2024

POVESTE CUTREMURĂTOARE: Gabriela Artene, care a uimit cu vocea ei de înger la "Romanii au talent", şi-a găsit fetiţa moartă în pat!

Gabriela Artene ar fi ajuns cu siguranţă o soprană de talie internaţională, dacă viaţa nu ar fi supus-o unui şir de nenorociri. A lăsat deoparte pasiunea pentru muzică şi s-a dedicat familiei. Pentru un bănuţ în plus, femeia a lucrat în agricultură, a fost croitoreasă şi asistentămedicală. La cei 57 de ani ai săi, Gabriela a amuţit o ţară întreagă cu glasul ei divin, pe scena emisiunii “Românii au talent” (PRO TV).
Femeia care a vrăjit juriul, dar şi telespectatorii, are însă o poveste de viaţă cutremurătoare. Cea de-a treia fetiţa a ei, Elena, născută pe 19 septembrie 1984, a murit subit, la vârsta de doar două luni: “Săraca, a murit în somn. Nimeni nu-şi poate închipui groaza care m-a cuprins şi sentimentul că trăiesc un coşmar, că nu e adevărat. Cu atât mai mult cu cât fiind pe atunci asistentă medicală nu am putut face nimic. A fost o adevărată tragedie. Am înmormântat-o şi, odată cu ea, am înmormântat şi o parte din sufletul meu”, ne-a mărturisit Gabriela, cu lacrimi în ochi.
De parcă toate aceste nenorociri nu ar fi fost de-ajuns, în urmă cu trei ani, iubitul ei soţ, Costel Artene, avea să piardă lupta cu cancerul, decesul lui lăsând un mare gol în inima femeii.
Gabriela Artene locuieşte în Iaşi, într-un apartament modest, la etajul 9 – “Mai aproape de cer”, cum îi spunea soţul ei – şi are o relaţie foarte bună cu cele trei fete ale sale. Cristina (32 de ani), cea mai mare, este absolventă a Facultăţii de Electrotehnică şi Telecomunicaţii din Iaşi şi lucrează în programare. Irina Gabriela (31 de ani) lucrează în industria de confecţii şi este mare iubitoare de muzică. Iar Alexandra (27 de ani) a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi munceşte, cot la cot, cu soţul ei, tot economist de profesie. Toate cele trei fete i-au moştenit vocea, însă nu şi-au dorit o carieră muzicală.
libertatea.ro

Vezi si

Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale

Interogat de polițiștii francezi în legătură cu presupuse agresiuni sexuale asupra a două femei pe …