Thursday , May 9 2024

Vezi ce secret de familie ascunde Mirel Radoi!

Mihai Nicusor Radoi, fratele mai mic cu doi ani al lui Mirel Radoi (32 de ani), fostul capitan al Stelei, a fost acuzat intr-un proces de trafic cu tigari Fast, aduse de peste granita. In trecut, Mihai Nicusor Radoi a facut inchisoare in Germania, Spania si Italia, pentru furt de haine.

Mirel Radoi are mari probleme cu fratele sau. La 27 aprilie 2012, Tribunalul din Drobeta Turnu-Severin, orasul natal al fratilor Radoi, l-a condamnat pe Mihai Nicusor, alaturi de doi prieteni de-ai sai, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic cu tigari. In sentinta, Tribunalul a dispus si “confiscarea cantitatii de 849 pachete de tigari marca Fast, ridicate de catre organele de urmarire penala de la inculpati”. Pe 3 mai 2012, fratele lui Mirel Radoi si prietenii sau au facut recurs, judecat la Curtea de Apel Craiova. Peste o jumatate de an, la 9 noiembrie 2012, recursul celor trei a fost admis, acestia scapand doar cu amenda adminstrativa si despagubiri civile, in valoare de cateva mii de lei, anunta WOWbiz.ro.

In trecut, Mihai Nicusor Radoi a avut si mai mari probleme cu legea. Presa locala, citata in 2009 de presa centrala, a scris ca fratele lui Mirel Radoi a facut inchisoare in trei tari, pentru furt de haine. In 2003, Mihai Nicusor a fost prins la furat in Spania, unde a stat cateva luni in arest, recidivand apoi la inceputul lui 2007, in Germania, unde a fost retinut tot pentru furt de haine. Cu mari eforturi si bani grei platiti pe avocati, Mirel a reusit sa-l scoata din inchisoare si sa-l aduca in tara. Fotbalistul, care acum joaca la Al-Ain, in Emiratele Arabe Unite, pentru un salariu de 2,5 milioane de euro pe an, l-ar fi ajutat cu 50.000 de euro pe fratele-problema, in speranta ca acesta se va linisti. Nu s-a intamplat asa, pentru ca Mihai Nicusor a fost prins la furat in Italia, in decembrie 2008, stand si acolo o vreme la racoare. Dupa ce a iesit, si-a mutat atentia de la furtul de haine spre contrabanda cu tigari sarbesti.

Vezi si

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere în play-off-ul Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul play-off-ului Ligii a III-a, după ce …