Sunday , May 5 2024

Presedintele CJ Arges, internat de urgenta in urma unui infarct

Constantin Nicolescu, presedintele CJ Arges
Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a făcut infarct şi a fost dus de urgenţă la spital. Nicolescu a fost transportat luni seara la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală, unde este internat în prezent.
Constantin Nicolescu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti luni seară, după ce i s-a făcut rău, acuzând probleme cardiace, iar ulterior medicii l-au trimis cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Leonard Grecescu, a declarat marţi, pentru Mediafax, că Nicolescu a ajuns luni seară, în jurul orei 21.00, la SUUB, cu probleme cardiace, ulterior fiind trimis la Spitalul Floreasca.
Nicolescu a fost internat luni seară la Spitalul de Urgenţă Floreasca, un prim diagnostic fiind “angor” (durere toracică ce poate iradia spre gât, maxilar inferior sau braţe, consecinţă a unei slabe irigări a inimii), a precizat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.
El a completat că preşedintele CJ Argeş este în observaţie.
În luna septembrie a anului trecut, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu (67 de ani), a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce i s-a făcut rău la DNA Piteşti, unde fusese citat de procurori pentru a-i fi prezentate învinuirile într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene.
Nicolescu a fost diagnosticat atunci cu sindrom coronarian acut, fiind internat, timp de o săptămână, la Secţia de Terapie Intensivă coronarieni.
În toamna anul trecut, procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva lui Constantin Nicolescu şi a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, în cazul construcţiei podului de la Căteasca.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …