Friday , May 10 2024

Bill Clinton, grav bolnav, o roaga pe Hillary sa-i fie alaturi inainte de moarte

Tot mai multe informaţii îngrijorătoare cu privire la starea precară de sănătate a fostului preşedinte american Bill Clinton ies la iveală în presa din SUA. Conform unei rude, Bill e e pe moarte şi ar vrea s-o aibă alături în ultima parte a vieţii sale pe Hillary, femeia pe care a înşelat-o de atâtea ori şi care acum nu vrea să audă de o împăcare, fie ea şi de milă.
Publicaţia americană National Enquirer a dezvăluit recent că Bill Clinton (66 de ani) suferă de mai multe boli grave – pe lângă afecţiunile cardiace de care se ştia, are cancer şi Parkinson.

Obosit după lunga campanie electorală alături de Barack Obama, Clinton şi-a reorganizat viaţa, un apropiat al fostului lider afirmând că acesta nu mai are mult de trăit şi e îngrozit de ideea morţii. Din acest motiv, el a implorat- o pe Hillary, soţia lui de peste 40 de ani, să îl ierte şi să fie alături de el în ultimele luni de viaţă: “Te rog, nu mă părăsi înainte de moarte”, i-ar fi cerut el.

Răspunsul ei a căzut însă ca un trăsnet: “Am suportat atâtea umilinţe în toţi anii ăştia! A venit vremea să mă odihnesc. Renunţ la cariera politică, mă retrag, dar căsnicia noastră s-a terminat”, i-ar fi spus Hillary. Mai mult, aceasta şi-ar fi anunţat apropiaţii că se va muta cu o femeie, zvonurile despre faptul că ar fi lesbiană fiind, aşadar, pe cale să se confirme.

Bill Clinton mai are un of: nu vrea să moară fără să-şi vadă împlinit un vis, acela ca fiica sa, Chelsea, şi soţul ei, Marc, să-i dăruiască un nepoţel.

libertatea.ro

Vezi si

Ministrul Apărării din Polonia are pregătit un „rucsac de urgenţă” în caz de război sau dezastru și își îndeamnă concetăţenii să facă la fel

Ministrul Apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care este și vicepremier, a declarat într-un interviu publicat joi …