Tuesday , April 30 2024

Britney Spears, dată în judecată de o fostă dădacă pentru neplata salariului

Cântăreaţa Britney Spears a fost dată în judecată de o fostă dădacă a copiilor ei, care susţine că nu şi-a primit remuneraţia pentru o lună, echivalentul a 35.202 dolari, informează contactmusic.com.
Britney Spears apelează adesea la serviciile unei dădace pentru a o ajuta să aibă grijă de cei doi fii ai ei, Sean Preston, în vârstă de cinci ani, şi Jayden James, în vârstă de patru ani.
Ferial Zaltash susţine că a fost angajată de vedeta pop ca dădacă şi asistentă personală în septembrie 2007 şi şi-a dat demisia o lună mai târziu. De asemnea, în documentele înaintate Curţii Supreme din Los Angeles, Zaltash susţine că Britney Spears nu a plătit-o pentru luna în care a apelat la serviciile ei şi că îi datorează 35.202 dolari.
Dădaca mai pretinde şi plata a 19.940 de dolari pentru că nu şi-a primit banii la timp şi pentru efectuarea unor ore suplimentare de muncă.
La începutul lunii septembrie, Britney Spears a fost dată în judecată de o fostă gardă de corp, Fernando Flores, care a acuzat-o de hărţuire sexuală. Bodyguard-ul a spus că, printre altele, Spears l-a invitat la ea în dormitor în timp ce era dezbrăcată. El a lucrat pentru celebra cântăreaţă din februarie până în iulie, anul acesta. Flores le cere cântăreţei şi fostului său angajator, Advanced Security Concepts Corp., daune a căror valoare nu a fost făcută publică.
Într-un comunicat postat pe site-ul său pe 10 septembrie, Britney Spears spune că ea şi avocatul ei se aşteaptă ca dosarul lui Fernando Flores să fie închis. “Acest proces este încă o încercare nefericită de a obţine foloase materiale din partea familiei Spears şi de a deveni celebru”, se indică în acest comunicat.
Vineri, Curtea Superioară din Los Angeles a decis ca Britney Spears să rămână sub curatela tatălui ei, Jamie Spears. Cântăreaţa se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător.
Potrivit unor declaraţii anterioare, avocaţii artistei au spus că starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani.

Vezi si

“Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Filmul “Libertate”, regia Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film de …