Monday , June 17 2024

Hoti de aparatura electronica, prinsi de politisti

N doi indivizi, din Suceava [i {cheia au furat din incinta unei firme dou\ laptopuri [i alte componente de calculatoare, `n valoare total\ de 12.000 de lei, `n noaptea de s=mb\t\ spre duminic\
Poli]i[tii suceveni au identificat autorii  furtului comis în noaptea de 25/26.09.2010 din sediul unei societ\]i comerciale din municipiul Suceava, când persoane necunoscute au p\truns în interior printr-un geam termopan l\sat deschis, de unde au sustras mai multe aparate electronice, în valoare estimativ\ de 12.000 lei. Cu prilejul activit\]ilor specifice derulate de c\tre poli]i[tii suceveni, în cauz\ a fost realizat un cerc de suspec]i, iar datele ob]inute pe parcursul cercet\rilor au fost materializate în mijloace de prob\.
În baza autoriza]iilor emise de Judec\toria Suceava, în cursul zilei de ieri poli]i[tii au efectuat dou\ perchezi]ii domiciliare la locuin]ele principalilor suspec]i –Vasile B. de 33 ani din municipiul Suceava [i Constantin T. de 27 ani din comuna {cheia, unde au fost depistate bunurile ce au f\cut obiectul furtului. Printre acestea se num\r\ cinci unit\]i floppy, dou\ monitoare, dou\ laptop-uri, patru ventilatoare pentru r\cirea unit\]ilor de calculator, accesorii pentru memorie calculator, camer\ web, o unitate wireless, dou\ adaptoare Bluetuth USB, dou\ mouse-uri, trei carduri memorie, etc.
Cei doi indivizi au fost supu[i cercet\rilor, iar pentru Constantin T. poli]i[tii au emis ordonan]\ de re]inere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat c\tre instan]a competent\ cu propunere de arestare preventiv\.
Toate bunurile reclamate au fost restituite p\r]ii v\t\mate, în cauz\ fiind definitivate cercet\rile sub aspectul comiterii infrac]iunii de furt calificat.

Vezi si

Gospodărie din Vicovu de Sus distrusă de un incendiu pornit de la un scurtcircuit la un cablu ros de șobolani

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de pompieri Rădăuți, împreună cu …