Monday , May 20 2024

Cinci profesori ai USV au primit distinctia “Profesor Bologna”

Din cele 91 de cadre didactice desemnate “Profesor Bologna”, cinci sunt cadre didactice din cadrul Universit\]ii “{tefan cel Mare” N este vorba despre Mircea Diaconu, Ioan Gontariu, Alexandru Bogdan Larionescu, Bogdan Popoveniuc [i Silviu Stroe

În acest an, ”Gala Profesorului Bologna” a avut loc la Ia[i, festivitatea de premiere desf\[urându-se pe data de 12 mai în Aula „Mihai Emiescu” din cadrul Universit\]ii “Alexandru Ioan Cuza”. În cadrul edi]iei din acest an au primit distinc]ia de „Profesor Bologna” sau „Prof Tare” cum `i mai numesc studen]ii, 91 de cadre didactice din 12 centre universitare din ]ar\ dup\ cum urmeaz\: Ia[i, Bucure[ti, Cluj-Napoca, Timi[oara, Gala]i, Bac\u, Târgu Mure[, Sibiu, Suceava, Pite[ti, Petro[ani, Constan]a.
Din cadrul USV au fost premia]i cinci cadre universitare. Este vorba despre Mircea Diaconu din cadrul Facult\]ii de Litere [i {tiin]e ale Comunic\rii, Ioan Gontariu- Facultatea de Inginerie Alimentar\, Alexandru Bogdan Larionescu- Facultatea de Inginerie Electric\ [i {tiin]a Calculatoarelor, Bogdan Popoveniuc- Facultatea de Istorie [i Geografie [i Silviu Stroe- Facultatea de Inginerie Mecanic\, Mecatronic\ [i Management. „Gala Profesorului Bologna” este un proiect anual desf\[urat la nivel na]ional având ca [i scop principal îmbun\t\]irea sistemului educa]ional universitar din România, bazat pe conceptul de înv\]\mânt centrat pe student prin aprecierea acelor cadre didactice care reu[esc s\ îndeplineasc\ aceast\ cerin]\ în procesul de predare.
”Gala Profesorului Bologna este f\r\ îndoial\ cea mai semnificativ\ ini]iativ\ prin care noi, studen]ii, comunic\m direct corpului academic ce ne dorim de la înv\]\mânt. Manifestându-ne recuno[tin]a fa]\ de „Marii Profesori care ne Inspir\” ar\t\m c\ Înv\]\mântul Centrat pe Student dorit de noi este un înv\]\mânt de înalt\ calitate prin care reu[im s\ atingem noi [i noi niveluri de dezvoltare personal\, profesional\, social\ [i civic\. Iar cei care urc\ în fiecare edi]ie pe scen\ pentru a-[i ridica medalia [i diploma [tiu c\ motivul pentru care sunt premia]i este tocmai calitatea – în]eleas\ [i asumat\ de studen]i ca relevant\ pentru ei”, a declarat Daniela Alexe, pre[edinte ANOSR. (Adelina TALPALARIU)

Vezi si

Gheorghe Flutur, la lansarea candidatului PNL la Preutești: „100% la alegeri viitorul primar va fi Daniel Mihăilă”

Duminică, 19 mai, a avut loc lansarea candidaturii la funcția de primar al comunei Preutești …

No comments

  1. Eu, Silviu-Gabriel Stroe, sunt de la Facultatea de Inginerie Alimentara, nu de la Facultatea de Inginerie Mecanica.